Social Media Marketing

Bent u nog niet (voldoende) vertegenwoordigd op Social Media? Of hebben uw huidige social media kanalen een make-over nodig.

Innova Design adviseer, creëer, communiceert en adverteerd voor merken en bedrijven, het woord “Social Media” zegt het al: Sociaal (het delen) op het Internet.

Veel bedrijven/merken willen graag aan de slag met social media. Een plan is snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht. Dan is het uitbesteden een goed idee.

Bij Innova Design hebben wij het volgende pakket ter beschikking:

  • Facebook – Op Facebook laten we kennis maken met uw bedrijf en producten. Op het moment dat er een product actie of promotie is zullen we de doelgroep definiëren en opFacebook uw product of actie “boosten”
  • Instagram – U producten en acties introduceren naar de consument B2C
  • Twitter – een interessant kanaal voor ondernemers, met de juiste campagne krijgt u meer bezoekers naar uw website.
  • LinkedIn – Innova Design gebruikt het met name om openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Het bedrijf te introduceren, B2B
  • YouTube – Met ons netwerk van Bloggers/Vloggers zullen wij uw product op de markt brengen.

 

Waarom Social Media Marketing?

Een social media strategie is gebaseerd op de marketing- of communicatiestrategie van de organisatie. In die laatste staat welke doelen de organisatie heeft en hoe die doelen bereikt gaan worden. In de social media strategie komt naar voren welke rol social media hierin gaat spelen. En welke doelen er behaald moeten worden om succesvol te zijn. Succes met social media, de zogenaamde ROI (return on investment), kan zich uitdrukken in een aantal zaken:

  • Verhogen klanttevredenheid
  • Verhogen omzet
  • Vermeerdering leads
  • Verhogen share of voice

Een social strategie geeft heldere doelen aan en een pad om die doelen te behalen. Maar hoe komen we aan zo’n social strategie, en waar bestaat die precies uit?

Actief zijn Op Social Media: is Je Doelstellingen En Doelgroep Uitkiezen

Facebook, Twitter, Snapchat, Vine: er zijn verschillende social media waar je als ondernemer uit kunt kiezen. En de keuzelijst wordt steeds lastiger. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Of vraag je je af of dat ene account wel voldoende is. Ik help je op weg met het maken van de juiste keuze!

De keuze van een social media-platform moet je niet laten afhangen van de site waarop je actief bent. Een goede keuze is gebaseerd op je social media-strategie. Hiermee beschrijf je het hoe en waarom van je online activiteiten. Het helpt bij het bereiken van je doelen en geeft vorm aan de inhoud.

What We Will Do For You?

De invloed die social media heeft op het dagelijks leven is enorm. In Nederland is het gebruik van social media in relatief korte tijd dusdanig toegenomen waardoor social media niet weg te denken is uit de maatschappij.

Keyword Research

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Website Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Competitor Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Backlink Building

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Recent Case Studys

Appropriately actualize unique e-business for low-risk high-yield initiatives. Intrinsicly communicate emerging expertise before principle-centered catalysts for.

Search Engine Optimization

Door te adverteren op internet, worden alle mogelijkheden geregistreerd en geanalyseerd om het aantal bezoekers aan je website te vergroten. Afhankelijk van verschillende factoren zoals bijv. de uitwisseling van links, plaatsing van banners op andere websites, e-mailings & nieuwsbrieven e.d. zijn enorm van belang bij de lancering van een succesvolle internet marketingcampagne.

Innova Design vertaalt deze karakteristieken en integreert deze volledig om uw website te verscherpen. Bent u geïnteresseerd om meer te lezen over het inzetten van internet marketing als essentieel belang voor de groei van uw organisatie? Klik hier voor meer informatie.