Content marketingstrategie - Onze Prijzen

Voor een slimme content marketing aanpak bieden wij het online marketingpakket. In dit pakket worden drie belangrijke momenten gepresenteerd in een overzichtelijke dashboard. Onze analyse geven snel inzicht in het online gedrag van uw doelgroep, gebaseerd op doelstellingen bekijken we de media impact van elk kanaal en vatten we dit samen in een overzichtelijke weergave.

Dit gehele pakket is beschikbaar vanaf €250,- per maand. Zo bent u van het begin tot het eind verzekerd van een content marketing aanpak door meerdere kanalen!

Content marketingstrategie

Wilt u uw doelgroep bereiken en triggeren met een goed verhaal? Dan is een content marketingstrategie iets voor u. Content marketing kunt u inzetten om verschillende doelen te bereiken:

  • Branding
  • Bereik
  • Nieuwe bezoekers
  • Engangement
  • Conversies
  • Lead Generatie

 

Uw pakket:

  • Voor onderzoek van uw concurrentie / marktonderzoek
  • Trefwoorden suggesties
  • Keuze uit EXTRA: Per pagina in rekening gebracht worden.

Als Innova Design’s content writing team begint met een project, dan nemen ze de volgende stappen:

Het vinden van het belangrijkste object van de website: Moet uw website promoten welk product u verkoopt of welke dienst u wilt leveren? Of wilt u dat uw site een vertrouwde indruk maakt op uw kopers? Wat ook het geval mag zijn ons content writing team komt erachter en zal er voor zorgdragen dat uw bericht succesvol word overgebracht naar de klant.

Als Innova Design’s content writing team begint met een project, dan nemen ze de volgende stappen:

Onderzoek naar de aard van het bedrijf: dit betekent het aan tafel gaan en interviewen van onze klanten om vast te stellen wat voor informatie er op de site moet komen te staan. En dat terwijl ze ook onderzoeken wat voor soort imago naar buiten moet komen door middel van de inhoud.

Social mediaberichten inplannen

Berichten publiceren, monitoren en analyseren in één dashboard! Binnen Innova Design maken we social mediamanagement eenvoudig. Wij plannen berichten in op Twitter, Facebook en Instagram voor uw bedrijfsaccounts.

Om met uw berichten meer bereik te creëren en uw verhalen te laten vertellen door bijvoorbeeld uw medewerkers, plannen wij ook de social mediaberichten in. Wij houden de regie door de berichten te analyseren en bij te sturen om resultaat te behalen.

Instagram is een belangrijk social mediakanaal voor bedrijven. En niet alleen voor fashion en beauty vloggers, restaurants of reisorganisaties. Tegenwoordig is Instagram één van de meest effectieve tools om uw merk te bouwen. U kunt hier uw visuele merkidentiteit laten zien en uw merk een persoonlijk gezicht geven.

Als u vertrouwd bent met Instagram, denk dan eerst na waar u Instagram voor wil inzetten en wat u wilt bereiken? Bepaal uw Instagram strategie. Natuurlijk is dit een onderdeel van je social media marketingplan. Bepaal dus eerst uw Instagram doelen (die hangen weer samen met uw bedrijfsdoelen). Wilt u via Instagram meer website bezoekers, meer naamsbekendheid of brand awareness?

Zoekmachine optimalisatie

Content optimalisatie is een essentieel onderdeel van zoekmachine optimalisatie en is het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de content (inhoud) van webpagina’s. Ook online zijn er diverse benaderingen met betrekking tot content optimalisatie. Wel is het belangrijk om dit vanuit verschillende analyses toe te passen. Het is minder belangrijk om de inhoud te optimaliseren van webpagina’s die online al goed scoren.

Content optimalisatie vanuit SEO

Zoekmachine optimalisatie is het zo hoog mogelijk scoren in de zoekresultaten van Google. In deze context richt content optimalisatie zich op herschrijven van bestaande content, het ontwikkelen van nieuwe content en het optimaliseren van uw content structuur binnen de website om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te eindigen. U kunt al vanaf €25,- per landingspagina bij ons terecht. U krijgt dan een geoptimaliseerde SEO landingspagina van tenminste 500 woorden, zoekmachine vriendelijk en gericht op het onderwerp en de branche waarbinnen het zich afspeelt.

Content Marketing Strategie

Content Marketing is een werkwijze waarbij u relevante content maakt voor uw doelgroep of persona in elke fase van zijn/haar Customer Journey. Het gaat hierbij niet om wat u zelf graag zou willen vertellen (zenden), maar wat uw potentiële klant zou willen weten.

Het achterhalen van latente behoeftes, frustraties, pijnpunten of onbeantwoorde vragen staat daarbij centraal. Pas als u weet wat uw klant bezighoudt en waar hij/zij “’s nachts van wakker ligt” kunt u relevant zijn.

Over de ROI van content marketing wordt vaak en veel gediscussieerd. Experts zijn het er niet altijd over eens óf u ROI mag verwachten en hoe u die kunt berekenen. Wij zijn van mening dat alles wat u doet onder aan de streep wat moet opleveren. Afhankelijk van de fase van Customer Journey waar u de content voor gemaakt hebt, mag u bepaalde opbrengsten verwachten.

Content marketing is een onmisbaar onderdeel van de marketingcommunicatie aanpak. Relevante data over het crossmediagedrag van de doelgroep, mediarelaties en influencers is daarbij essentieel. Met media monitoring verzamelt u deze informatie en maakt u het resultaat van uw inspanningen inzichtelijk. Zo bent u in verschillende fasen van uw content strategie verzekerd van actuele en relevante data om de juiste keuzes te maken.

Terwijl u slaapt, toch de rest van de wereld bereiken!

Innova Design’s writing team zorgt ervoor informatieve, overtuigende en interessante copyright te gebruiken voor de pagina van onze klant. Afhankelijk wat voor soort bericht of ideaal dat gecommuniceerd word via de site, kan ons team gebruik maken van verschillende schrijftypes om ervoor te zorgen dat uw bezoekers aandacht blijft waar die hoort te zijn. Door het volgen van uw primaire doelstellingen ontwerpen we een inhoud dat informeert, opleid, amuseert en stimuleert van uw potentiele klanten om te kopen.

SEO Consultancy

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Link Building

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Social Media Promoten

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie.  Krijg meer bereik Online

Webdesign Techniek

Wij realiseren en ontzorgen door Ontwerp, techniek en marketing onder 1-dak.

Trefwoorden & Marktonderzoek

Een marktonderzoek is nodig voor het proces van het bedenken en creëren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Content Marketing

Een content strategie is het proces van het bedenken en creëren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Onsite SEO

Meer bezoekers naar je website krijgen? Meten is Weten

Reporting & Analysis

Maandelijks rapporten; uw website prestaties van de statistieken zoals bezoekers, pagina weergaves en online conversies.

Recent Case Studys

Appropriately actualize unique e-business for low-risk high-yield initiatives. Intrinsicly communicate emerging expertise before principle-centered catalysts for.