Huisstijl Ontwerp

Logo en huisstijl ontwerp, professioneel en op maat. Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Uw logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van en zijn voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo en huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende eerste indruk maakt!

Het huisstijl ontwerp bieden wij aan vanaf slechts €69,00 exclusief btw.

Huisstijl Ontwerp Pakket:

Waarom een logo en huisstijl laten ontwerpen door Innova Design?

  • Uniek logo ontwerp op maat
  • 100% tevredenheidsgarantie, onbeperkt reviseren
  • Korte lijnen en snel schakelen
  • Ontvang uw logo in vector Eps, Ai, Pdf, Jpg, Gif en Png formaat
  • Volledig gebruikersrecht, het is úw logo/li>
  • Van advies en strategie tot ontwerp en implementatie
  • Vlotte levertijden, binnen enkele werkdagen indien gewenst.

Uw Huisstijl Is Uw Grafische Imago.

Het belang van een krachtig en herkenbaar huisstijl ontwerp

Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto’s moeten ervoor zorgen dat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met uw onderneming te maken heeft.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden. Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol en houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen deze huisstijl.

Wij werken voor particulieren, startende ZZP-ers en voor reeds gevestigde bedrijven in binnen- en buitenland. Wij hanteren vaste prijzen en de klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wilt u een bestaand logo aanpassen, dan kost dat u eenmalig €69,-. Heeft u nog geen logo en wilt u er een laten maken? Dan kost het dat u eenmalig €199,-.

 

Logo ontwerp

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (uw klanten) moet aanspreken. Bij Innova Design hebben wij dit als geen ander begrepen.

Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketingtechnische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren.

Ook het ontwerp van uw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat u door ons laat ontwerpen of uw reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, uw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin u bedrijf actief is.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn van mening dat u als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van uw logo of huisstijl. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat u helemaal tevreden bent!