Search Engine Optimization

Door te adverteren op internet, worden alle mogelijkheden geregistreerd en geanalyseerd om het aantal bezoekers aan je website te vergroten. Afhankelijk van verschillende factoren zoals bijv. de uitwisseling van links, plaatsing van banners op andere websites, e-mailings & nieuwsbrieven e.d. zijn enorm van belang bij de lancering van een succesvolle internet marketingcampagne.

Innova Design vertaalt deze karakteristieken en integreert deze volledig om uw website te verscherpen. Bent u geïnteresseerd om meer te lezen over het inzetten van internet marketing als essentieel belang voor de groei van uw organisatie?

Sinds het jaar 2001 ervaring met het Internet

Innova Design biedt klanten een uitgebreid assortiment van resultaatgerichte marketingtools die reeds online erg succesvol zijn gebleken. U kunt zelf enkele websites van onze klanten bekijken in onze portefueille.

Internet Marketing is afhankelijk van uw behoefte. Of u nu uw website wilt vernieuwen of u een geheel nieuwe website wilt maken om de afzetmarkt van uw organisatie te vergroten of omdat u eenvoudig uw website wilt onderhouden of optimaliseren op vindbaarheid of op gebruiksvriendelijkheid.

U heeft een Website, maar geen klanten? Wat nu?

Dan is Internet Marketing een onderdeel om nieuwe & potentiele klanten te krijgen naar uw website en bedrijf. Het allerbelangrijkste onderdeel van Internet Marketing is weten waar u staat, analyseren waarom u nog niet in de zoekmachines gepositioneerd bent. En dan begint het echte werk.

Starter
$ 59 USD /Month
 • 5 Target Keywords
 • $21 / per mouth Call Tracking
 • Weekly SEO Status Report
Business
$ 79 USD /Month
 • 5 Target Keywords
 • $21 / per mouth Call Tracking
 • Weekly SEO Status Report
Enterprise
$ 99 USD /Month
 • 15 Target Keywords
 • $21 / per mouth Call Tracking
 • Weekly SEO Status Report

Wat Kunnen Wij Voor Uw Bedrijf Betekenen?

De meest effectieve manier van het brengen van site bekendhied en populariteit is een Net-Marketing oplossing genaamd SEO. Dit heeft betrekking op de laatste SEO strategieen voor het promoten van uw site bij zoekmachines en folders (De sites waar mensen op zoek gaan naar informatie over het behoren aan een site zijn waarde of product).

SEO Teksten

Actuele content en vindbaarheid. Je eerste stap van SEO. Bekijk de mogelijkheden

Link Building

Linkbuilding zorgt voor een hogere autoriteitswaarde van je website.

Social Media Promotie

Promote je bedrijf via Social media marketing & krijg meer bereik Online

Website Analytics

Maandelijks rapporten; uw website prestaties van de statistieken zoals bezoekers, pagina weergaves en online conversies.

Keyword & Market Research

Keyword Marktonderzoek voor een betere website optimalisatie.

Content Marketing

Een content marketing is het proces van het bedenken en creëren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Onsite SEO

Website Optimalisatie voor de zoekmachines

Rapporten & Analysis

Maandelijks rapporten; uw website prestaties van de statistieken zoals bezoekers, pagina weergaves en online conversies.

Innova Design SEO team zal drie stappen doorlopen als deel van het SEO proces.
Alle websites moeten beginnen met Stap 1, volgend door Stap 2 en daarna Stap 3.

 • Stap 1 – Om te weten hoe uw online business het doet op het internet, creeren we altijd een “Website Analysis”. Dit is nodig om te weten waar te starten en hoe groot de impact van Search Engine Optimization moet zijn voor uw site. De kosten voor een Web analysis zijn $150. Dit is inclusief het volgende:
  • Concurrentie Analyse
  • Trefwoorden van uw industrie
  • Waarom uw site nog niet is geclassificeerd
  • Bevindbaarheid positie in de zoekmachines
 • Step 2 – Redesign of / en Copyright: Sommige klanten hebben een geheel nieuw Design of Copyright nodig om te voldoen aan de strategien  van SEO. Zoals te zien op onze site zijn er verscheidene pakketten voor het ontwerpen van een site, wat u een extra $400 tot $550 kan kosten en ook voor content writing, afhankelijk van het aantal pagina’s dat moet worden herschreven.

 • Stap 3 – Serieuze SEO voor concurrerende markten en zoeken naar lange termijn aanhoudende resultaten in de top 10. Na stap 1, de web analyse dat geholpen heeft bij het begrijpen van het werkingsgebied van SEO op uw website, zulen we gaan naar het volgende niveau van het SEO proces. We brengen $350 per maand in rekening voor de eerste drie maanden. De webanalyse is inbegrepen bij de eerste maand. Na drie maanden zal u in staat zijn om positieve veranderingen te zien in uw online business. Na drie maanden zal het u $200 kosten voor webonderhoud (webmaster diensten) en SEO onderhoud. Innova Design heeft na jarenlange ervaring besloten maandelijks in rekening brengen omdat de klant zich dan minder gebonden voelt en langer blijft na het zien van goede resultaten!