Waarom een Logo?

Startende bedrijven hebben een logo nodig om hun bedrijfsidentiteit te verstevigen.

Uw Merk Identiteit verstevigen

Een logo geeft uw organisatie gezicht en identiteit. Het draagt bij aan uw bedrijfsimago en moet voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het logo geeft de klant een eerste indruk van hoe u uw bedrijf wilt profileren op het web; Professioneel, betrouwbaar en daadkrachtig!

Succesvolle bedrijven maken uitsluitend gebruik van orgineel ontworpen marketingmaterialen. Het gebrek hieraan kan de indruk geven dat een bedrijf niet capabel genoeg is of niet aan de standaard voorwaarden kan voldoen. Lees hier meer over het belang en de inzet van een goed ontworpen logo.

Voor een effectief rendement moet succes voor uw bedrijf haalbaar zijn en moet het bedrijf zich kunnen onderscheiden van de rest. Een bedrijf geef je een gezicht door het creëren van een logo dat aanzien geeft en dus bij de klant blijft hangen. Bekijk onze portefueille om te zien wat we reeds hebben gecreëerd voor ander tevreden cliënten.

Innova Design heeft veelvuldig bijgedragen aan de creatie en vernieuwing van veel logo’s om de representatie van bedrijven nieuw leven in te blazen. Als u meer wilt weten over onze Logo Ontwerp Diensten, klik hier

Naast het ontwikkelen of creëren van een nieuw logo, is het ook mogelijk om een bestaand logo te restylen naar de moderne tijd. Zonder hierbij de herkenbaarheid te verliezen.

Logo laten ontwerpen

Een professioneel logo laten ontwerpen door experts die gevoel hebben voor beeldmerk! Als beginnende ondernemer heeft u een logo nodig en die kunt u door ons laten maken. Niet alleen voor beginnende ondernemers, maar ook kunt u een bestaand logo laten herontwerpen, omdat u naar verloop van tijd voelt dat u niet alles uit uw logo heeft kunnen halen. Een prachtig logo werkt mee aan het succes van uw bedrijf! Wij ontwikkelen elk gewenste stijl en logo en zetten dat om in een definitief ontwerp.

Een nieuw logo of een restyle? Innova Design is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Bij het ontwikkelen van een corporate identityof huisstijl gaat het niet alleen om wat de doelgroep ziet, hoort of leest. Maar het is het complete plaatje wat u uitstraalt als bedrijf, zowel intern als extern. Een eenduidig beeld overbrengen van organisatie of product kent vele aspecten. Design en visuele communicatie spelen hierbij een belangrijke rol.

Branding, huisstijl of logo ontwerp. Laat Innova Design uw unieke logo of huisstijl ontwerpen. Wij houden ons bezig met logo ontwerp, branding, positionerenen het revitaliseren van merken en organisaties. Door onze integrale aanpak wordt de relevantie van uw organisatie, dienst en/of product concreet en tastbaar. Het ontwikkelen van een maximale identificatiekracht en een positief onderscheidend vermogen is één, maar het daadwerkelijk branden daarvan is twéé.

Een logo dient als visueel beeldmerkvoor uw bedrijf en is een belangrijk element om uw awareness op te bouwen voor uw bedrijf. Het is niet alleen een paar lettertjes met een plaatje, nee een logo behoort tot uw uitstraling en moet een geheel vormen, die duidelijk is voor uw doelgroep en staat voor wat u wilt zijn. Dit behoort ook wel tot herkenning.

Een logo draagt bij aan uw bedrijfsimago en wij zorgen samen met u voor dat het logo voldoet aan de verwachtingen en percepties van de klant. Een logo laten maken heeft als doel dat uw onderneming een professionele uitstraling krijgt. Een logo behoort tot de eerste indrukken en is een van de belangrijkste elementen. Uw logo moet zorgen voor awareness en moet laten zien wat uw onderneming doet en hoe uw onderneming heet. Lees hier meer over het belang en de inzet van een goed ontworpen logo.

Logo laten maken

Innova Design biedt u een strak, speels, stijlvol logo waar u naar op zoek bent, dat zorgt dat u uw bedrijf stijlvol en professioneel kan presenteren binnen uw branche en de doelgroep. Wij kunnen in korte tijd een logo ontwerpen dat past bij uw bedrijf e producten die u aan uw doelgroep aanbiedt. Voor meer informatie over het portfolio van Innova Design? Klik hier.

Wij zetten uw visie en ideeën vertalen wij naar een professioneel, uniek en passend logo. U heeft dus alle zeggenschap in welke kleuren, vormen en lettertypes u graag het logo ziet. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens en betaling nemen wij direct contact met u op. Wanneer wij uw betaling binnen krijgen zal deze binnen enkele werkdagen in behandeling worden genomen. We gaan heel snel aan de slag om een aantal concept te maken op basis van uw wensen en onze creatieve specialisten.

Wilt u weten of uw logo aan de eisen voldoet? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij zijn pas definitief klaar als het logo aan uw wensen en eisen voldoet. Dit behoort tot onze tevredenheidsgarantie en de klant staat daarin dus centraal bij ons. Voor vragen kunt u contactopnemen. Ook voor de prijs om een logo te laten makenkunt u bij ons terecht.

280 Nieuwe Logo's
363 Bestaande Logo's
169 Logo's Vectored