Better Looks SA

Better Looks is een particulier bedrijf met gezondheids en schoonheids consultants gespecialiseerd in de markt van cosmetische chirurgie in Costa Rica. Het doel van het bedrijf is het voorzien van hoge kwaliteit customer service aan mensen die naar Costa Rica reizen en geinteresseerd zijn in het ondergaan van ingrepen en behandelingen onder de beste medische omstandigheden, tegen de laagst mogelijke prijzen.

Dus toen Better Looks bij Innova Design kwam aankloppen, wisten wij al dat ze zich moesten concentreren op hun website en hun online marketing, gezien het feit dat hun business alleen draait op de bezoekers aan hun website. Dit bedrijf is een perfekt voorbeeld van een online business dat moest investeren in alle services die Innova Design te bieden heeft, zodat hun verkopen konden verhogen en dat hun business kon bloeien.

Portfolio Betterlooks HTML Page

Uitdaging

Better Looks is een Online bedrijf dat alleen draait op de bezoekers aan hun website. Dit bedrijf is een perfekt voorbeeld van een online business dat moest investeren in alle services die Innova Design te bieden heeft, zodat hun conversie konden verhogen en dat hun business kon bloeien.

Web Beheer

Innova Design heeft een contract getekend met Better Looks voor volledig onderhoud van hun website, inclusief email server, zodat hun site altijd in top conditie is. Als er gebroken links  plaatsvinden, worden ze gerapporteerd en gelijk behandeld zodat de site als efficient presteert.

Results

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Wat hebben wij allemaal voor Better Looks gedaan:

We zullen even een kijkje nemen bij elke service aangeboden en geven een kleine uitleg bij elk van ze.

 

Logo Design – Better Looks had een opvallend ontwerp nodig aangezien het zich moest uiten voor alle gecertificeerde chirurgen en personeel waarmee ze samen werken. Better Looks wou dat zijn klant wist dat er voor ze gezorgd zou worden en dat ze de beste customer service zouden ontvangen. Ze wilden het beeld scheppen van een “toegankelijk” bedrijf, zodat mensen geen aarzelingen hadden om te informeren naar cosmetische chirurgie. Ons logo design team is de rond de tafel gaan zitten en ontworpen een logo met grote details bij het kiezen van de kleuren en lijnen. Dit is het eindresultaat:

 

Web design – Better Looks wou een website dat makkelijk navigeerbaar was, maar ook informatief. Ze wilden dat hun klanten de informatie, die ze nodig hadden, makkelijk en snel konden vinden, maar tegelijkertijd ook de indruk gaf van een veilig en betrouwbaar bedrijf dat wist wat hij deed. Met dit als basis heeft het web design team een site ontworpen.

 

Programming – Als een bedrijf zijn verkopen gebaseerd is op customer service, dan is het erg belangerijk dat de communicatie tussen beide partijen foutloos verloopt. Dus kwam ons programmerings team met de perfekte oplossing voor Better Looks en die is een instant bericht systeem, waarbij klanten hun vragen en opmerkingen over de verschillende chirurgische ingrepen kunnen opschrijven. Innova Design creerde een ander instant bericht systeem voor klanten voor direct contact met de chirurgen geassocieerd met de site.

 

Content writing – Als het gaat om plastische chirurgie dan is het zeer belangerijk dat de klant goed geinformeerd wordt. Innova Design’s schrijf team heeft onderzoek gedaan naar de verschillende soorten ingrepen die Better Looks aanbied en schreef gedetailleerde beschrijvingen van elk, inclusief de risicos van de ingrepen, de herstelperiode die nodig is voor elke behandeling en uitvoerige uitleg over hoe de ingreep plaats vind. Maar we stopten niet daar. Ons tekstschrijversteam kwam ook met verschillende soorten artikelen gerelateerd aan cosmetische behandelingen die helpen bij het kiezen van de beste ingreep, de beste herstel oorden en de ideale procedure voor elke situatie.

 

Print ontwerp – Aangezien Better Looks werkt met een groep plastische chirurgen, ze hadden goede presentatie nodig om hun bedrijf te adverteren. Dus kwam Innova Design heeft verschillende printwerk van folders, notepads en schrijfpapier gemaakt dat kan worden gegeven aan hun klanten of het netwerken met andere chirurgen. Het printwerk werd ontwikkeld door gebruik van het Better Looks logo als basis voor de kleuren en vormen.

 

Brochure Ontwerp – Print reclame is een traditionele soort van marketing date en geweldig effect kan hebben op de verkopen van een bedrijf. Innova Design kwam met een informatief en aantrekkelijke brochure voor Better Looks, die ze kunnen verdelen in gezondheids klinieken of bij dokters praktijken. Visitekaartjes – een bedrijfs visitekaartje is essentieel bij het geven van eerste indrukken, dit is waarom Innova Design zijn tijd heeft genomen voor het ontwerpen van een simpele, maar toch speciaal kaartje voor Better Looks. Weer heeft ons team gebruik gemaakt van het bedrijfslogo als basis en als behoefte om de indruk te wekken van een veilig en betrouwbaar bedrijf.

 

Internet Marketing – Innova Design werkte samen met Better Looks voor het lanceren van link uitwisselings programma’s en het in werking stellen van een campagne met de betrokken programma’s. Ons team zorgde ervoor dat Better Looks te vinden is de meest belangerijke cosmetische chirurgie websites in Costa Rica als op de persoonlijke sites van de vele chirurgen.

 

Search engine optimization – In de cosmetische chirurgie is het noodzakelijk dat uw website in de hoge classificering zit van allerlei zoekmachines. Innova Design’s team deed onderzoek van de gehele markt en kwam met een aantal trefwoorden en trefzinnen dat de Better Looks site optimaliseerde. Samenwerkend met ons schrijf team zorgden wij ervoor dat deze werden toegevoegd aan de inhoud van de pagina’s en na een poos van intensief werk, wierpen onze inspanningen vruchten af. Better Looks is nu in de top classificatie van cosmetiche chirurgie in Costa Rica bij alle belangerijke zoekmachines.

 

Web beheer – Innova Design heeft een contract getekend met Better Looks voor volledig onderjoud van hun website, inclusief email server, zodat hun site altijd in top conditie is. Als er fouten plaatsvinden, worden ze gerapporteerd en gelijk behandeld zodat de site als efficient presteert.

Keyword Research

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Website Analyse

Maandelijks rapporten; uw website prestaties van de statistieken zoals bezoekers, pagina weergaves en online conversies.

Concurrentie Analysie

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen. Meten is Weten!

Backlink Building

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely