Uw eigen Blog Bedrijf beginnen?

Uw eigen blog beginnen met Innova Design Amsterdam? Moony wilde haar leven een twist geven en zij wilde schrijven over verschillende gebeurtenissen in haar leven. Zo begon zij – puur als hobby – in 2016 een blog over schrijven, Moony4ever.blog. Het leverde haar al in het in eerste jaar verrassend veel op, en maakt nu als ZZP-er toch een goede bijverdienste. De lezers die ze had, toonden zich meer betrokken bij haar verhalen dan lezers van kranten en tijdschriften. Ze reageerden onder de artikelen, vroegen om haar adviezen en zo onstonden elke keer weer nieuwe ideeën, zoals het geven van cursussen. Kortom: een eigen blog maken, loont op de lange termijn.

Moony4ever.blog

Moony4ever eigen Blog bedrijf met wordpress

Logo Ontwerp

Moony houdt van knutselen, koken en is gek op branding. Dit wilde ze graag met iedereen delen.

Voor de blog website van Moony hebben wij een speciaal logo ontwikkeld. Hierbij kregen wij de opdracht om een “Signature Name Logo” te ontwerpen

Blog WordPress

Voor Moony hebben wij een WordPress website gecreëerd om haar blog op te presenteren. Haar blog is van creatieve aard, dit element behoort goed naar voren te komen in de website. Vandaar dat we zijn begonnen met weinig tekst en veel afbeeldingen die haar onderwerpen op een beeldende manier naar voren brengen. Door deze eyecatchers grijpen we de aandacht van haar bezoekers en nemen we ze mee naar haar blog. Als ze eenmaal op haar blog aankomen maken ze snel kennis met moony en haar schrijfstijl.

Social Media

Om de interactie met haar bezoekers te bevorderen heeft zij ons gevraagd om haar social media te onderhouden. Dit door haar blog post te delen via facebook, youtube, twitter en andere kanalen.

Binnenkort zal zij ook beginnen met haar kook vlogs op Youtube. Hier wilt ze graag haar Surinaamse Recepten van Moeders keuken met haar volgers delen.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Blogger website voor Moony

Moony houdt van knutselen, koken en is gek op branding. Dit wilde ze graag met iedereen delen.

Logo Design

Voor de blog website van Moony hebben wij een speciaal logo ontwikkeld. Hierbij kregen wij de opdracht om een “Signature Name Logo” te ontwerpen

De naam van haar brand komt voort uit privé sferen. Dit is namelijk altijd haar bijnaam geweest. Omdat Moony een individu is die uit persoonlijke ervaring schrijft, is het niet meer dan logisch dat haar merk dit weerspiegeld. Vandaar dat onze ontwerpers voor een font hebben gekozen die past bij de kernbegrippen, informeel en persoonlijk. Het lettertype weerspiegeld tevens de geschreven aard van moony’s activiteiten. Er is gekozen om de kleur roze te gebruiken voor het lettertype. Want zowel moony als haar blog kunnen worden gekaraktiseerd als vrolijk, waarbij de roze kleur dit zeer goed weerspiegeld.

WordPress website

Daarnaast heeft Moony ons gevraagd om een Blog WordPress website te ontwerpen, aangezien zij vanaf augustus 2018 haar website weer in gebruik wil nemen en deze geüpdate zien met een nieuwe look en gevoel voor de inhoud van haar huidige blog.

Voor Moony hebben wij een WordPress website gecreëerd om haar blog op te presenteren. Haar blog is van creatieve aard, dit element behoort goed naar voren te komen in de website. Vandaar dat we zijn begonnen met weinig tekst en veel afbeeldingen die haar onderwerpen op een beeldende manier naar voren brengen. Door deze eyecatchers grijpen we de aandacht van haar bezoekers en nemen we ze mee naar haar blog. Als ze eenmaal op haar blog aankomen maken ze snel kennis met moony en haar schrijfstijl. Door de onderwerpen gescheiden te houden geven we de bezoeker de mogelijkheid tot een filter zodat zij zelf kunnen bepalen welke onderwerpen hun zullen aanspreken.

Haar blog was haar manier om de creativiteit die zij in zich bezit te delen met de wereld. Het is voor haar een persoonlijk blog en behoort haar karakter en inspiratie te weerspiegelen. Zij is van Surinaamse afkomst en dit is een van haar inspiratiebronnen. Vandaar dat zij ervoor heeft gekozen om haar website te verrijken. Door teksten zoals Surinaamse recepten, Surinaamse Producten in Nederland, Gezondheid tips en adviezen te creëren. Hiervoor hebben we aparte hoekjes gecreëerd zodat iedere bezoeker een duidelijk overzicht heeft wat men kan verwachten van moony.

Social Media

Om de interactie met haar bezoekers te bevorderen heeft zij ons gevraagd om haar social media te onderhouden. Dit door haar blog post te delen via Facebook, Twitter, Instagram en andere kanalen. Hiermee wordt haar Surinaamse blog niet alleen gepromoot via verscheidenen kanalen maar heeft zij ook de mogelijkheid om haar trouwe fans te laten weten wanneer zij een nieuw artikel heeft geplaatst op haar blog. Dit zorgt voor meer gemak aan beide kanten. Tevens zijn wij in opdracht van moony druk bezig met het restyle van haar kanalen om deze dezelfde feel en look te geven als haar website. Deze mogen namelijk ook meer haar persoonlijke voorkeuren en karakter weergeven. We posten af en toe relevante informatie voor haar lezers om ervoor te zorgen dat de interactie met Moony op een hoogstaand niveau blijft hangen.

Content strategie

Een content strategie is het proces van het bedenken, creëren en distribueren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Google Analytics

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen

Social media marketing

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Innova Design helpt u graag met uw social media strategie.

Web analytics

Een webanalysedashboard is een rapportage-interface waarmee u uw websiteprestaties kunt volgen door statistieken zoals bezoekers, paginaweergaves en online conversies bij te houden.