Crazy 4 Bambu @ Curaçao

Innova Design heeft het project toegewezen om de website te ontwerpen voor Crazy4Bambu.com met moderne Marketing en SEO-trends en deze te rangschikken in zoekmachines. Het bedrijf ontwikkelt mooie en esthetische bamboehuizen, meubels, exterieur en interieur met bamboe. Het bamboe-bedrijf van de hoogste kwaliteit biedt haar diensten over de hele wereld en heeft een breder klantenbestand over de hele wereld. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Curaçao, van waaruit het opereert en haar diensten verleent.

Bamboo in Curacao

Het bedrijf heeft een team van deskundige en ervaren bamboe-vakmensen en professionals die het huis ontwerpen en creëren met innovatieve technieken prefab bamboo te bieden. Niemand kan het belang en de vitaliteit van bamboe ontkennen in de wereld waar de massa gevoelig wordt voor het milieu. Elk van hun ontworpen huizen is een meesterwerk van kunst. Ze stemmen uw huis af op de gebruiken en geografische behoeften van uw land. Bijvoorbeeld ze houden rekening met de weersomstandigheden, demografische feiten en omgeving bij het ontwerpen van een bamboehuis. Het gekwalificeerde en professionele team van Crazy4Bamboo creëert een eenvoudig te monteren bamboe huispakket, waarmee u uw huis binnen een week kunt voorbereiden, natuurlijk afhankelijk van het moeilijkheidsgraad van de aanvraag. Ze kunnen u een op maat gemaakte lay-out en ontwerp bieden.

Branding

Met zestien premium en professioneel gemaakte Photoshop-bestanden kunt u heeft Innova Design een indrukwekkende resultaten kunnen produceren voor hun bedrijf. Met een vleugje natuur in hun branding presentaties, website elementen, Instagram-, & Facebook pagina’s. In Crazy4Bambu branding toont natuurlijke elementen, waaronder natuur, bamboe en zachte schaduwen, waardoor een stijlvolle en serene uitstraling ontstaat.

SEO & Functionaliteit

Of u nu een nieuwe site bouwt of een oude verbetert, SEO moet een grote rol spelen bij het optimaliseren van de digitale strategie en voetafdruk van uw merk. Niet alleen dat, maar een technische SEO-expert kan ervoor zorgen dat uw website optimaal functioneert, snel wordt geladen en een uitstekende gebruikerservaring biedt.

Results

Als eigenaar van een WordPress-website zijn er veel voortdurende vereisten voor het onderhouden van uw website die misschien niet altijd de moeilijkste of meest uitdagende taken zijn, maar soms een beetje tijdrovend kunnen zijn. In plaats daarvan kunt u uw dagelijkse bezigheden stressvrij uitvoeren, wetende dat we uw website controleren en onderhouden.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Wat hebben wij allemaal voor Crazy4Bambu gedaan:

We zullen even een kijkje nemen bij elke service aangeboden en geven een kleine uitleg bij elk van ze.

Logo Design: Aangezien het bedrijf crazy4Bamboo zich bezighoudt met natuurlijke producten, willen we een natuurlijke scène in hun logo voor hun zakelijke identiteit en merk. Het logo moest dus in harmonie zijn met natuurlijke elementen. De diensten en producten van een bedrijf zijn hierbij van groot belang. Meestal gebruikt een bamboe-bedrijf enkele bamboe-elementen in het logo-ontwerp.

Bij het optimaliseren zijn uw bedrijfs- en digitale marketinglogboek essentieel. Het is een korte uitdrukking van het merk, de producten en de services. Een logo is niet iets dat de naam van een bedrijf omgeeft en het vertegenwoordigt het hele bedrijf. U krijgt enkele essentiële details over een merk door alleen het logo in een oogslag te bekijken. Wat het logo van carazy4bamboo betreft, was het een uitdaging voor ons. We wilden het uniek maken en onderscheiden van de concurrenten. Het moet inzicht geven in de achtergrond van het bedrijf en zijn diensten. Een logo beschrijft expliciet iets zonder woorden te gebruiken en onderscheidt het van anderen.

In sommige gevallen is de natuur niet de echte beschrijving van een product en vertegenwoordigt het niet het werkelijke gevoel van de diensten. Als we de natuur in een logo brengen, geeft dat een boodschap over de milieuvriendelijke hulp van een bedrijf. We brengen een boodschap over dat het bedrijf in harmonie is met de natuur en dat het product relevant is voor het milieu zonder vervuiling of afval.

Web Design in WordPress: Het Innova-ontwerp begrijpt de milieuvriendelijke producten van Crazy4Bamboo, dus we creëren het relevante thema van de website. Er is een eco-natuurthema in Word Press en we hebben het gebruikt omdat de site gerelateerd is aan een ecologisch beschermingsproduct, dus dit thema is de beste keuze. De meeste milieuorganisaties gebruiken dit GREEN thema. Dit thema is de beste keuze van groepen die werken voor milieubescherming, de organisaties die fondsen werven voor ecologisch leven. Een dierenbeschermingsinstantie kan ook voor dit thema kiezen en er zijn aangepaste berichten voor specifieke bedrijfsprofielen, projecten.

  • WORDPRESS 5.X & GUTENBERG:  Eco Nature WordPress Theme is gemaakt om u te helpen de wereld schoner te maken en de natuur te redden. Onbeperkte ontwerpoplossingen kunnen worden gecreëerd dankzij een grote flexibiliteit van instellingen en shortcode-opties. Eco Nature-thema heeft een portfolio dat kan worden ingesteld op elke soort raster- of metselwerkpuzzel met variabele opvullingen voor elementen, terwijl Blog ook verschillende lay-outs kan hebben. Aangepaste profielen en posttypen projecten bieden een optimale manier om uw ecologische inhoud te presenteren.
  • Je kunt elke soort milieu-website maken, zoals een website voor een ecologiebehoud, Green Earth-organisatie, elk soort organisch levensproject, dierenbesparing. Eco Nature wordt geleverd met een Custom Mega Menu-plug-in, een echt functionele Form Builder en premium Revolution- en Layer Slider-plug-ins zijn gratis inbegrepen. Meertalig, RTL-klaar, plug-in compatibel en professioneel ondersteund thema maken elke dag dat u met uw website werkt een geweldige ervaring! Met speciale ondersteuning voor donatiefuncties kunt u PayPal-donaties verzamelen voor uw ecologisch project om de natuur, dieren en het organische leven te redden.
  • Met een demo-import met één klik kunt u veel tijd besparen en uw site gemakkelijk op onze demo laten lijken, of unieke en complexe paginalay-outs maken met aangepaste en intuïtieve paginabouwer met slepen en neerzetten – geen codering vereist.
  • Eco Nature-thema is een perfecte oplossing waarmee u eenvoudig een website met betrekking tot ecologie kunt maken, zoals een website voor een non-profit organisatie voor ecologische of natuurlijke hulpbronnen, een milieubeschermingsbedrijf, een fondsenwerver voor groene vrede of eco-energie.


Teksten schrijven
: Het is misschien wel het belangrijkste thema voor een bedrijf als Crazy4Bamboo:

  • Inhoud en tekst
  • Foto’s, video’s en schrijven is

Essentieel voor het overbrengen van de boodschap van een bedrijf! Zoals crazy4Bambo opereert vanuit Curaçao en haar klanten over de hele wereld hoogwaardige bamboehuizen levert. Wanneer een potentiële klant een website bezoekt, doorloopt hij de tekst, foto’s en video’s om inzicht te krijgen in producten en diensten die een bedrijf aanbiedt. We hebben afbeeldingen geüpload om een ​​beeld van de producten te geven en we hebben video’s gebruikt om het proces van het maken van een bamboehuis te beschrijven. We hebben inhoud gebruikt om details te verstrekken over de diensten van het bedrijf. We hebben artikelen geschreven van een realistisch verhaal over bamboehuizen, meubels en andere producten.

Web beheer: Ons contract met Carazy4bambu was voor volledig beheer en onderhoud van de website. De e-mailserver, 24/7 ondersteuning, hosting was ook inbegrepen in de overeenkomst. We hebben ervoor gezorgd dat hun website goed presteert met een gemakkelijke laadtijd en mobielvriendelijke functies. In het geval van een fout hebben we de problemen onmiddellijk opgelost, dus er is geen klacht.

Onze website beheer- en onderhoudsdiensten omvatten

  • Website beveiliging
  • Inhoud beheer
  • Website-ondersteuning

We hebben alle aspecten van de website van Crazy4bambu gedaan en deze zo goed mogelijk gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van websites. De website heeft ongetwijfeld een verschil gemaakt in de business van crazy4bambu.

SEO / Internet Marketing: Naast het schrijven van inhoud over hun producten & diensten op hun locatie, leverde Innova design SEO en digitale marketingdiensten voor Crazy4bambu. SEO heeft verschillende aspecten en we hebben alle soorten SEO gedaan, of het nu gaat om on-page SEO of off-page SEO. In SEO van één pagina hebben we een gebruiksvriendelijke website ontworpen met een boeiende lay-out, thema en webdesign. De landingspagina’s van carzy4bamboo I zijn aantrekkelijk met alle diensten en producten van het bedrijf. We hebben relevante en geoptimaliseerde inhoud geladen om deze in zoekmachines te rangschikken. Wanneer u zoekt naar gerelateerde trefwoorden in de omgeving van Curaçao, vindt u misschien Crazy4bambu bovenaan de andere websites met betrekking tot bamboe. In off-page SEO hebben we links naar autoriteitswebsites teruggegeven, en de meeste presterende websites verwijzen naar carzy4bamboo. We hebben het bedrijf op de markt gebracht om het zichtbaar te maken. De website presteert nu het best; we deelden het op sociale media en brachten het op de markt via verschillende marketingtools. Onze marketing heeft het bedrijf aanzienlijk betrokken gemaakt met lead generaties en verkoop.

Hoewel er ontelbaar veel webdesign, website-onderhoud en marketingdiensten zijn op Curaçao, is INNOVA Design onderscheidend. We hebben verschillende projecten om een ​​bedrijfswebsite te maken en de bedrijven op de markt te brengen, en we hebben het op een bijzondere manier gedaan. Crazy4bamboo is een van onze topprojecten en onze klanten zijn tevreden over onze service.

Keyword Research

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Website Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Competitor Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Backlink Building

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely