Gilleon's Hope Poetry Blog

Ook al een tijd lang uw eigen blog willen beginnen met Innova Design Amsterdam? Dit is precies wat Gilleon ook voor ogen had, zij wilde een bijzondere blog opzetten voor de belangrijke gebeurrtenissen uit haar leven. Aangezien de Engelse taal echt is waar zij passie voor heeft wilde ze haar blog ook in het Engels aan de mensen brengen. Met een gevoel voor reizen en de passie om een inspiratiebron te zijn voor anderen moest het wel een blog zijn die prettig was om te lezen. Laten we eens bekijken wat Innova Design eigenlijk allemaal heeft betekent voor Gilleon. Blijf op de hoogte of volg haar op andere sociale mediakanalen, Instagram en Facebook.

Gilleons-Hope.com

Gilleon's Hope Wordpress Website

Logo Ontwerp

Gilleon haar passie is toch wel het schrijven en het reizen. Dit was dan ook wat zij met de mensen wilde delen.
Voor de blog website van Gilleon zijn wij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een speciaal logo.

We hebben de opdracht gekregen om een echt “Signature Name Logo” te ontwerpen.

Blog WordPress

Voor Gilleon zijn wij gestart met het creëren van een WordPress website, op die manier kon de blog gepromoot worden. De blog is speels en creatief, een opvallend kenmerk wat dan ook duidelijk naar voren moest komen. Door de combinatie van veel plaatjes en wat minder tekst is dit zeker gelukt. De aandacht van de lezer wordt zo optimaal getrokken. Nieuwe lezers zien gelijk wat zij kunnen verwachten van de blog van Gilleon.

Social Media

Om de interactie met haar bezoekers te bevorderen heeft zij ons gevraagd om haar social media te onderhouden. Dit door haar blog post te delen via facebook, youtube, twitter en andere kanalen.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Blogger website voor Gilleon'S Hope

Haar naam is Gilleon Sjauw-Mook en is 36 jaar en woon momenteel in Nederland. Zij wilde een bijzondere blog opzetten voor de belangrijke gebeurtenissen uit haar leven. Aangezien de Engelse taal echt is waar zij passie voor heeft wilde ze haar blog ook in het Engels aan de mensen brengen. Met een gevoel voor reizen en de passie om een inspiratiebron te zijn voor anderen moest het wel een blog zijn die prettig was om te lezen. Laten we eens bekijken wat Innova Design eigenlijk allemaal heeft betekent voor Gilleon.

Logo Design

Als het aankomt op passie en interesse dan is dit voor Gilleon wel het rijzen. Wij wilden dan ook een speciaal logo voor haar maken, een logo waarbij men in een oogomslag kan zien dat schrijven en reizen met elkaar gecombineerd worden. dit is dan ook uitgemond in het Signature name logo. De vrolijke stijl van de letters en de frisse kleuren passen goed bij het uiterlijk van de rest van de blog. Het is een logo waar je gelijk een goed gevoel van krijgt en waarvan je zin krijgt om verder te lezen.

Blog WordPress website

Naast een logo hebben wij voor Gilleon ook een WordPress website gemaakt, de blog moet namelijk wel te vinden zijn voor de mensen. Voor deze blog hebben wij het zeer creatief gehouden, we hebben goed gekeken naar de aard van de vlog. We zijn dan ook begonnen met een aantrekkelijk ogende site: veel plaatjes en wat minder tekst. Door deze toepassing hebben wij ervoor gezorgd dat de onderwerpen die zij toelicht maximaal naar voren weten te springen. De aandacht van de lezers wordt op deze manier optimaal aangetrokken. Door de schrijfstijl van Gilleon en door de vele toepassingen op de site is het een blog geworden waar mensen met plezier samen kunnen komen om de leukste artikelen te lezen. Dankzij de creatieve instellingen is Gilleon in staat om echt haar eigen draai te geven aan de website, voor een blog die over persoonlijke gebeurtenissen gaat is dit natuurlijk van cruciaal belang.

Voor Gilleon hebben wij een WordPress thema Elletta gebruikt, het is een blog, tijdschrift, evenementenkalender en woocommerce-thema. Het pakket bevat de populairste plug-ins WP om websiteverkeer in te zetten, leiden en sociaal delen. Verhoogt uw sociale aandelen en stimuleert het verkeer.

Deze WordPress thema heeft de volgende:

 • Compatibel met WordPress 4.9.x.
 • Woocommerce 3.4.x Compatibel
 • Eenvoudige installatie en configuratie
 • Geen CSS / HTML-kennis vereist!
 • Klaar voor vertaling
 • Gratis updates en speciale ondersteuning
 • Inclusief .pot-bestand voor eenvoudige vertaling
 • Inclusief kinderthema
 • Demo Data Import met alle demodata en demopagina’s van de voorbeeldsite
 • Reagerend ontwerp
 • Thema-opties Aangedreven door WordPress ‘Customizer
 • Verberg / Toon de meeste elementen
 • Compatibel met Cross-Browser (Chrome / Firefox / IE / Edge / Safari / Opera);
 • Flexibele schuifregelaar en gebied met aanbevolen berichten
 • 5 variaties in bloglay-outlay-outs
 • Klassieke blogopmaak
 • Masonry Layout
 • 1e volledige post dan metsel werk layout

Haar blog was haar manier om de creativiteit die zij in zich bezit te delen met de wereld. Het is voor haar een persoonlijk blog en behoort haar karakter en inspiratie te weerspiegelen. Zij is van Surinaamse afkomst en dit is een van haar inspiratiebronnen. Vandaar dat zij ervoor heeft gekozen om haar website te verrijken.

Social Media

Gilleon's Hope Blog WordPress
Gilleon’s Hope Blog WordPress

Een goede blog kan natuurlijk niet zonder een aantal social media kanalen. Van Gilleon kregen wij de opdracht om de social media van de blog te beheren. Dit hebben wij dan ook gedaan, vanaf nu is de blog van Gilleon te vinden op zowel Facebook, Twitter, YouTube en nog een hoop andere kanalen. Dankzij deze uitgebreide social media toepassingen zal het internetverkeer aanzienlijk toenemen en zullen er steeds meer lezers terecht gekomen bij haar op de blog. Dit door haar blog post te delen via Facebook, Twitter, Instagram en andere kanalen. Hiermee wordt haar Poetry & Travel blog niet alleen gepromoot via verscheidenen kanalen maar heeft zij ook de mogelijkheid om haar trouwe fans te laten weten wanneer zij een nieuw artikel heeft geplaatst op haar blog. Dit zorgt voor meer gemak aan beide kanten. Tevens zijn wij in opdracht van Gilleom druk bezig met het branding van haar kanalen om deze dezelfde feel en look te geven als haar website. Deze mogen namelijk ook meer haar persoonlijke voorkeuren en karakter weergeven. We posten af en toe relevante informatie voor haar lezers om ervoor te zorgen dat de interactie met Gilleon op een hoogstaand niveau blijft hangen.

Content strategie

Een content strategie is het proces van het bedenken, creëren en distribueren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Google Analytics

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen

Social media marketing

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Innova Design helpt u graag met uw social media strategie.

Web analytics

Een webanalysedashboard is een rapportage-interface waarmee u uw websiteprestaties kunt volgen door statistieken zoals bezoekers, paginaweergaves en online conversies bij te houden.