Portfolio Lekker-Suriname.nl

Restaurant Lekker-Suriname.nl bestaat sinds 2017. Het bedrijf is gevestigd in de drukke west-kruiskade in Rotterdam. Dit is een buurt die bekend staat om zijn Surinaamse toko’s. De West-Kruiskade is een multiculturele straat met een groot aantal winkels. In deze winkels is een ruime keuze aan exotische producten te vinden.

Lekker Suriname Restaurant in Rotterdam

Hun Logo

Lekker-Suriname – Switi Sranan bestaat sinds 2017. Het bedrijf is gevestigd in de drukke west-kruiskade in Rotterdam. En wilden in een oogopslag laten zien met hun logo wat hun restaurant verkoopt: Lekker Surinaams Eten.

Web Presentatie

Elk design dat wij ontwikkelen, wordt opgemaakt in WordPress. Door een restaurant WordPress thema te bouwen voor Lekker-Suriname.nl kunnen zij makkelijk hun presentatie van hun menu & gerechten aanpassen..

Producten & diensten

Producten & diensten
– Webdesign in WordPress
– Mobiel webdesign
– Internet marketing
– Social media marketing
– Internet advies
– Vindbaarheid (SEO)
– 2017 tot heden

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Wat Innova design heeft betekent voor www.Lekker-Suriname.nl

Logo Design

Lekker-Suriname – Switi Sranan bestaat sinds 2017. Het bedrijf is gevestigd in de drukke west-kruiskade in Rotterdam. Dit is een buurt die bekend staat om zijn Surinaamse toko’s. De West-Kruiskade is een multiculturele straat met een groot aantal winkels. In deze winkels is een ruime keuze aan exotische producten te vinden.

 

Het bedrijf heeft hierdoor al een duidelijk herkenbaar logo en een naam voor zichzelf opgebouwd. Innova design werd gevraagd om een website te creëren die bij het logo van de organisatie pasten. Zodat eenheid en herkenbaarheid een element zou worden in hun marketing.

 

WordPress website

De opdracht waarvoor Innova design werd ingehuurd door Lekker-Suriname bestond uit het creëren van een simpele website met een duidelijke presentatie van hun menu & gerechten. Het bedrijf is een Surinaams – Chinees afhaal restaurant in Rotterdam. Ook zij realiseren zich dat de toekomst ligt in digitalisatie vandaar dat zij hebben besloten om hun diensten en producten ook aan te bieden via het internet. Hiervoor hadden zij een medium nodig. Het laten creëren van een wordpress website was hiervoor het ideale medium.

 

Innova design ontwerp team is rond de tafel gaan zitten met het team van Lekker-surinaam om te brainstormen over de wordpress website. Hieruit kwam het volgende naar voren:

 • Een wordpress website volledig gericht op het menu.
 • gebruiksvriendelijkheid en gebruikersgemak
 • Eenheid en herkenning van het logo

 

Deze punten heeft het Innova design ontwerp team verwerkt in de wordpress website. Door de kleuren van het logo terug te laten komen in de volledigheid van de website. Omdat het doel van de website fungeert als een externe verkooppunt is hierbij de gebruiksvriendelijkheid enorm belangrijk. Deze heeft Innova design geïncorporeerd door duidelijk lettertype, de items op het menu op de home page te zetten, een bestel-nu button te creëren zodat het een hoge gebruiksvriendelijkheidswaarde bezit.

 

Tevens was gebruikersgemak voor Lekker-Suriname.nl ook een duidelijk punt dat naar voren kwam. Ze wilde namelijk in staat zijn om zelfstandig het menu aan te kunnen passen. Dit kunnen zij nu gemakkelijk doen door alleen de naam van een product te vervangen samen met de verkoopprijs. De rest is gelijk gelinkt zodat dit de enige handeling is die het bedrijf moet ondernemen om het menu aan te passen.

Wij hebben de WordPress thema van “Eatery” gebruikt en heeft de volgende onderdelen:

 • Het instellen van het menu als een shortcode biedt veel flexibiliteit
 • Maak zoveel verschillende voedselmenu’s als je maar wilt
 • Geef de menu’s weer in tabbladenweergave of volledig beeld, of een combinatie
 • Kies ervoor om de prijs al dan niet op een of alle items weer te geven
 • Wereldwijde valuta symbool ondersteuning op menu’s
 • Plaats het valutasymbool voor of na de prijs
 • Neem maximaal 5 prijzen op voor elk artikel, met elke beschrijving (bijv. Klein, Groot, Half, Glas)
 • menu één pagina inschakelen / uitschakelen (doorklikken in foodmenu)
 • Neem afbeeldingen op voor alle items, sommige items of geen items
 • Filter admin / dashboard voedselmenu Items voor efficiënte back-end sortering
 • Geef specials of menu-items voor voedsel in zijbalk weer
 • Voeg gebeurtenissen toe en beheer deze in een pagina en / of een zijbalkwidget
 • 12 of 24 uur voor reservatieformulier en even

Webbeheer

Innova design heeft een duidelijk online pad gecreëerd richting Lekker-Suriname. Hiervoor hebben zij de zoekresultaten geoptimaliseerd met de volgende trefwoorden:

Surinaams Restaurant in Rotterdam – Chinees restaurant in Nederland, enz. zodat deze bovenaan de zoekresultaten zal komen te staan. Om zo gemakkelijk gevonden te worden door bezoekers.

 

Brochure design

Momenteel leeft Lekker-suriname vooral van de mond-op-mond reclame, die overigens erg positief is en een geweldige bron van marketing is voor het bedrijf. Om deze doelgroep te bereiken zonder digitalisatie hebben ze een brochure aangevraagd die dezelfde kleur als de website zou bezitten om de eenheid te bewaren. De doelstelling was nogmaals het menu duidelijk weergeven. Hiervoor hebben wij een brochure gecreëerd, die het menu weergaf en duidelijk het telefoonnummer zodat men kan bestellen. Tevens hebben wij ook een lichtbak menu gemaakt en beplakking voor de ramen met hun logo.

Geografische vormgeving

Ontwerpt en realiseert het webdesign samen met u. Een duidelijk locatie van uw bedrijf op de Nederlandse markt

Website Analysis

Verbeter jouw website, is hoe meer je uit jouw website haalt. Denk aan meer bezoekers, meer omzetten voor uw bedrijf.

Content Marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden

Backlink Building

Verbeter jouw online aanwezigheid en zorg dat jouw website hoog rankt!

Website Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Competitor Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely

Backlink Building

Objectively exploit an expanded array of manufactured products vis-a-vis high-quality quality vectors uniquely