Wordpress Bedrijvengids SuriHub

Bedrijvengids SuriHub in Suriname wilde graag een wordpress website waarbij je informatie kan vinden over de bedrijven in Suriname. WYZI Goudengids WordPress thema is een premium WordPress-thema gemaakt voor bedrijven, diensten en restaurants. Het beschikt over een zeer schoon, responsief ontwerp dat perfect is voor het creëren van een professioneel imago van uw bedrijf. Het is eenvoudig aan te passen met geweldige functies (zoals bedrijfs status, hun nieuws, updates, afbeeldingen, evenementenen video’s delen), dat zich richt op het bouwen van een website die de kloof tussen bedrijven in Suriname en klanten overwint. En heeft veel gemakkelijk te gebruiken shortcodes en tools. Deze WordPress WYZI is ook volledig compatibel met WP Bakery – De meertalige plug-in van WordPress.

Wordpress Goudengids SuriHub in Suriname

Logo Ontwerp

Met het logo SuriHub wilden duidelijk uiten dat met 1 oog opslag dat het een goudengids is. Duidelijk aan ons doorgegeven is dat het een muis (om op te klikken) en een PC moest uiten. Dat Logo kon nog vele kleuren en veranderingen kunnen krijgen maar de klant was in 1 keer op slag overtuigt dat dit het is. Dat het bedrijf in Suriname is zullen ze dat met foto’s laten overbrengen.

SEO & Social Media

Terwijl de website pas in Januari 2019 gelanceerd is heeft SuriHub een bereik van 2000 unieke bezoekers per maand. Al in 1 week had SuriHub Facebook meer dan 100 volgers, niet gek voor 1 week. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, google+), pagina’s gecreëerd om dit te bewerkstelligen.

Web beheer (Webmaster Diensten)

In dit contract zijn wij overeengekomen dat Innova Design de volledig onderhoud van de website van SuriHub onderhoudt, inclusief het aanvullen van bedrijven, email beantwoorden en social media. Innova Design maakt gebruikt van gecombineerde trefwoorden voor elke bedrijfs post om de website goed te laten ranken op elke categorie.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Perfecte WordPress thema voor Bedrijfsgidsen

Bedrijvengids SuriHub in Suriname was op zoek naar een Goudengids wordpress website waarop het mogelijk zou zijn om info te verzamelen van de bedrijven in Suriname. Innova Design heeft recentelijk enkele grote opdrachten op haar naam weten te zetten, zo ook de opdracht voor het opstellen van een site voor de nieuwe goudengids in Suriname. Deze site voor de SuriHub bedrijvengids is dan ook verzorgd door onze vormgevers. Wat wij precies hebben gedaan voor de SuriHub bedrijvengids en wat dit een bijzondere opdracht maakte? Dat gaan we jou in dit artikel eens duidelijk maken!

Logo Design

SuriHub was op zoek naar een creatief logo, een logo wat echt stond voor hun bedrijf. Met het logo wilden SuriHub duidelijk uiten dat het gaat om een goudengids Dit heeft ervoor gezorgd dat het een bedrijf wordt waar de klant echt altijd aan zal denken voor de goudengids, we hebben dan ook veel gouden tinten toegepast bij het vormgeven van het logo. Tevens is de pc en de muis terug te vinden in het ontwerp.

 

WordPress website

SuriHub was op zoek naar een nieuwe website, een site waarbij de klant in een oogomslag kan zien welke bedrijven er bestaan in Suriname. SuriHub bedrijvengids is eigenlijk een soort goudengids voor in Suriname. Dit bedrijf had een WordPress site nodig om alle nieuwe klanten te kunnen ontvangen. Op die site moeten immers wel alle bedrijven te vinden zijn, hierdoor moet het niet rommelig ogen. Wij van Innova Design hebben gekozen voor een site die echt helemaal aansluit bij het doel wat SuriHub voor ogen had. We hebben gekozen voor het WYZI Business thema, dit is een super handig thema voor een bedrijf als SuriHub. Zo is het met dit thema mogelijk om alle mogelijke bedrijven eenvoudig op een rijtje te zetten. Vervolgens kunnen er aanbiedingen geplaatst worden aan de site die gekoppeld kunnen worden aan de betreffende bedrijven, dit maakt het een stuk makkelijk om de klanten naar de producten en diensten toe te leiden. Het mooie van het thema is dat de bedrijven op de site aanzienlijk veel mogelijkheden hebben om hun eigen ding in te richten. Zo zijn zij onder andere in staat om nieuws te uploaden, updates door te voeren en om video’s te delen. Ook is het mogelijk om producten eenvoudig aan de klant te brengen.

 

WYZI WordPress thema heeft de volgende mogelijkheden:

 • Geen betaalde plug-in vereist voor extra functies
 • Interne privéberichten zijn beschikbaar
 • Twee verschillende User Dashboard Styles
 • Onbeperkte pagina’s voor bedrijven
 • Beheerder kan een onbeperkt aantal bedrijfsvermeldingen creëren en elk bedrijf toewijzen aan een bedrijfseigenaar of een bedrijfseigenaar kan een bedrijfsvermelding maken met behulp van frontendinzending.
 • Uw eigen pictogrammen toevoegen voor de Map Directory
 • Elke categorie kan een kaart puntenkleur en -pictogram aanpassen om de bezoekers sneller en gemakkelijker te helpen om te vinden waarnaar ze op zoek zijn.
 • Het creëren van sociale media zoals statussen
 • Elke bedrijfseigenaar kan zijn eigen statussen en berichten maken, met of zonder een afbeelding of video die op de algemene muur van uw website worden weergegeven, waardoor de interactiviteit op uw website toeneemt.
 • Optie voor: “Vind ik leuk” en “Reageer”
 • Klanten en bedrijfseigenaren kunnen reacties plaatsen en status delen.
 • Multi-Vendor WooCommerce Stores
 • Bedrijfseigenaren kunnen hun eigen Opening & sluitingstijden aanpassen
 • Klanten kunnen bedrijven in een specifieke categorie beoordelen en een opmerking achterlaten waarin hun tarief wordt beschreven.
 • Verdien geld met het WZI WordPress Thema

 

Wyzi Service Business Finder WordPress Thema is een geavanceerd Social Business & Service Multi-Store Directory-thema, dat zich richt op het bouwen van een website die de kloof tussen bedrijven en klanten overwint. U kunt lijsteigenaar (service- of bedrijfseigenaar) en klanten hebben. Listing-eigenaren hebben Dashboard om hun aanbiedingen van te beheren. Beheerder kan ook een onbeperkt aantal aanbiedingen maken en deze allemaal vanuit Backend beheren. Bedrijfseigenaar kan een bedrijf of een handarbeider of een arts zijn en klanten kunnen producten kopen of een dienst van bedrijfseigenaar boeken.

 

Elk bedrijf op SuriHub kan een Business Wall hebben en bedrijfsstatussen hebben, hun nieuws, updates, afbeeldingen en video’s delen, boekingskalender beheren, afspraken beheren, producten verkopen en vacatures plaatsen. Bedrijfseigenaren hebben hun eigen frontend profiel. Klanten kunnen reacties op statussen van bedrijfseigenaren leuk vinden en erop wijzen voor directe interactiviteit tussen bedrijven en klanten.

 

Boeking is een krachtige functie in Wyzi, waar elke eigenaar van een aanbieding zijn eigen agenda voor elk van zijn aanbiedingen kan hebben, door tijdspannen in te stellen, afsprakenruimten, aangepaste velden, productkoppelingen die klanten linken om te betalen en nog veel meer. Afsprakenverzoeken kunnen worden geaccepteerd of afgewezen door eigenaar Dashboard. Klanten kunnen hun aankomende boekingsafspraken ook bekijken vanuit hun gebruikersdashboard.

 

Web beheer / blog beheer

Innova Design heeft veel betekent voor het beheer van SuriHub. We zijn overeengekomen dat de onderhoud van de website van SuriHub door Innova Design wordt gedaan, inclusief het updaten van bedrijfsstatussen, email beantwoorden en social media. Mochten er fouten optreden dan worden deze gelijk verholpen door Innova Design. Alle berichten die gepost worden op Social Media worden in hun blog website geplaatst zodat hun website bevatten diverse zoekwoorden om zo extra goed op te vallen.

 

Social Media

SuriHub vond het super belangrijk dat social media een belangrijke rol speelde binnen de bedrijfsvoering. Zij wilden dan ook diverse soorten sociale media kanalen opzetten, dit hebben wij voor hen effectief opgezet. Bij Innova Design letten wij hier natuurlijk super goed op, wij begrijpen als geen ander dat social media vandaag de dag onmisbaar is voor de bedrijven. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de social media kanalen iedere week weer worden aangevuld met nieuwe content om te lezen. Het is namelijk de enige manier om een groot publiek snel en effectief te bereiken.

Dit hoopt men gedeeltelijk door social media te bereiken. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, instagram & google+), pagina’s & # Hastags gecreëerd om dit te bewerkstelligen.

Geografische vormgeving

Ontwerpt en realiseert het webdesign samen met u. Een duidelijk locatie van uw bedrijf op de Nederlandse markt

Website Analysis

Verbeter jouw website, is hoe meer je uit jouw website haalt. Denk aan meer bezoekers, meer omzetten voor uw bedrijf.

Content Marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden

Backlink Building

Verbeter jouw online aanwezigheid en zorg dat jouw website hoog rankt!