Wordpress Restaurant Altijd Lekker

Restaurant Altijd Lekker in Reigersbos in Amsterdam wilde graag een wordpress restaurant website waarbij alle informatie die je normaal op een hele website terugvind maar dan op een menu (sidebar). Eatery is een premium Restaurant WordPress-thema gemaakt voor restaurants en cafés. Het beschikt over een zeer schoon, responsief ontwerp dat perfect is voor het creëren van een professioneel imago van uw restaurant of bedrijf. Het is eenvoudig aan te passen met geweldige functies (zoals voedselmenu’s en evenementen!) En heeft veel gemakkelijk te gebruiken shortcodes en tools. Deze WordPress Eatery is ook volledig compatibel met WPML – De meertalige plug-in van WordPress.

AltijdLekker wordpress design

Logo Ontwerp

Altijd Lekker en hun brand wilden ze juist niet gericht hebben op een bepaalde keuken, maar wel een tropisch tintje geven. Bij het ontwerpen heeft Innova Design gekozen voor veel hout en natuur, zodat er een tropische uitstraling naar voren komt in plaats van een Surinaamse vlag en palmbomen zoals de meeste Surinaamse restaurants die zich zo presenteren.

 

SEO & Social Media

Momenteel heeft Altijd Lekker een bereik van 6000 unique bezoekers per maand. Waarvan 2500 volgers van Facebook een groot deel uitmaakt. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, google+), pagina’s gecreëerd om dit te bewerkstelligen.

Web beheer (Webmaster Diensten)

In dit contract zijn wij overeengekomen dat Innova Design de volledig onderhoud van de website van Altijd Lekker onderhoudt, inclusief email beantwoorden en social media.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Perfecte WordPress thema voor restaurants

Wat hebben wij allemaal voor ‘Altijd Lekker’ gedaan:

 

Logo Design

Altijd Lekker is een nieuw afhaal restaurant dat authentieke en huisgemaakte gerechten biedt uit de Surinaamse keuken & Surinaamse Catering voor Feestjes. Het logo moest duidelijk weergeven dat het om voedselgerechten ging en juist niet alleen om de Surinaamse keuken. De naam Altijd Lekker en hun brand wilden ze juist niet gericht hebben op een bepaalde keuken vandaar dit ontwerp. Om hier invulling aan te geven is ons design team rond de tafel gaan zitten. De ideeën begonnen te vloeien. Bij het kiezen van de kleuren wilden de broer en zus de kleuren aanhouden die niet gericht waren op een bepaalde keuken. Het logo zou de rode en zwarte kleur krijgen Tevens hoort er bij gerechten bestek dit heeft ons team het logo verwerkt, zodat er duidelijk wordt waarvoor het bedrijf staat en hiermee zijn zij tot het volgende ontwerp gekomen:

 

WordPress website

Altijd Lekker is een nieuw afhaal restaurant in Winkelcentrum Reigersbos Amsterdam. Voor deze gelegenheid hadden zij een wordpress website nodig. Die hen de mogelijkheden bood om hun Surinaamse maaltijden en prijzen op een opvallend manier weer te geven en zelf te kunnen aanpassen. De wordpress website zou de klant de mogelijkheid geven om hun restaurant menu, zowel visueel als tekstueel weer te geven. Hierbij was presentatie en gemak het grootste uitgangspunt. De site moest overzichtelijk en makkelijk te navigeren zijn. Dit omdat het proces van bestelling zo gemakkelijk mogelijk moest worden voor iedereen. Bij het ontwerpen heeft Innova Design Amsterdam gekozen voor veel hout en natuur, zodat er een tropische uitstraling naar voren komt  in plaats van een vlag en palmbomen zoals de meeste Surinaamse restaurants die zich zo presenteren.

 

 • Het instellen van het voedselmenu als een shortcode biedt veel flexibiliteit
 • Maak zoveel verschillende voedselmenu’s als je maar wilt
 • Geef de menu’s weer in tabbladenweergave of volledig beeld, of een combinatie
 • Kies ervoor om de prijs al dan niet op een of alle items weer te geven
 • Wereldwijde valuta symbool ondersteuning op menu’s
 • Plaats het valutasymbool voor of na de prijs
 • Neem maximaal 5 prijzen op voor elk artikel, met elke beschrijving (bijv. Klein, Groot, Half, Glas)
 • menu één pagina inschakelen / uitschakelen (doorklikken in foodmenu)
 • Neem afbeeldingen op voor alle items, sommige items of geen items
 • Filter admin / dashboard voedselmenu Items voor efficiënte back-end sortering
 • Geef specials of menu-items voor voedsel in zijbalk weer
 • Voeg gebeurtenissen toe en beheer deze in een pagina en / of een zijbalkwidget
 • 12 of 24 uur voor reservatieformulier en evenementen

 

Web beheer / blog beheer

Innova Design heeft een onderhoud contract getekend met Altijd Lekker. In dit contract zijn wij overeengekomen dat Innova Design de volledig onderhoud van de website van Altijd Lekker onderhoudt, inclusief email beantwoorden en social media. Hiermee beloven wij hen dat hun site en social media altijd in top conditie blijven. Als er fouten plaatsvinden of prijzen moeten aangepast worden, worden ze gelijk gerapporteerd en behandeld door Innova Design zodat de sites hoogst efficiënt presteren. Alle berichten die gepost worden op Social Media worden in hun blog website geplaatst zodat hun website constant meer trefwoorden genereert en een betere positie krijgt in de zoekmachines.

 

Social Media

Innova Design heeft de website gekoppeld aan verschillende social media sites. Het is van groot belang dat de bewoners in de buurt van het restaurant worden bereikt. Dit hoopt men gedeeltelijk door social media te bereiken. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, instagram & google+), pagina’s & # Hastags gecreëerd om dit te bewerkstelligen. Deze hebben wij met behulp van Altijd lekker kunnen vullen met leuke inhoud, informatie en acties. Waardoor ze de moeite waard zijn om te bezoeken. Teven onderhouden wij deze social media pagina’s voor hen, door ze te blijven vullen met inhoud.  Momenteel heeft Altijd Lekker een bereik van …. Waarvan 2500 volgers van Facebook een groot deel uitmaakt.

 

Brochure design

Huis aan huis reclame is een traditionele vorm van marketing, maar kan zeer effectief zijn. Om de buurtbewoners bewust te maken van het nieuwe restaurant in de buurt hebben wij een brochure ontworpen voor ‘Altijd lekker’. In deze brochure was het uitgangspunt om de buurt kennis te laten maken met het restaurant / bedrijf. Waarbij het van belang is dat men in een oogopslag ziet dat het om een Surinaamse afhaalmaaltijden service. Deze kennismaking hebben we doorgetrokken door gelijk het assortiment en openingstijden te presenteren. Hierdoor heeft men de kerninformatie in minder als een minuut gezien waardoor de opname van deze informatie groot blijft. Zo doende hebben wij ervoor gekozen om overige informatie aan te leveren indien men geïnteresseerd genoeg blijft om verder te lezen.

 

Geografische vormgeving

Ontwerpt en realiseert het webdesign samen met u. Een duidelijk locatie van uw bedrijf op de Nederlandse markt

Website Analysis

Verbeter jouw website, is hoe meer je uit jouw website haalt. Denk aan meer bezoekers, meer omzetten voor uw bedrijf.

Content Marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden

Backlink Building

Verbeter jouw online aanwezigheid en zorg dat jouw website hoog rankt!