Portfolio Lieve Hugo Bakkerij

LieveHugo-Bakkerij is een familiebedrijf met als kernactiviteit Surinaamse taarten & Surinaamse hapjes produceren en verkopen in hun bakkerij. Lieve Hugo Bakkerij is de kleine broer van het restaurant Altijd Lekker in Amsterdam. Doordat er veel vraag is in horeca restaurants en toko’s naar hun producten is uiteindelijk het idee van de bakkerij geboren. Dit om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de markt.

In de LieveHugo-Bakkerij zijn ze gespecialiseerd in het vakmanschap en de ambacht van de Surinaamse keuken. Ze staan voor hoge kwaliteit die voortkomt uit 20 jaar ervaring met diverse succesvolle horecaondernemingen in Costa Rica, Suriname en Curaçao. In 2001 hebben deze ondernemers besloten zich te vestigen in Nederland.

LieveHugo-Bakkerij huurden Innova Design in om hun wordpress website te creëren. Innova Design heeft gesproken met het familiebedrijf, hierin werd duidelijk dat hun sterkte ligt in mond-op-mond marketing. Hoewel de familie dit een gewaardeerde vorm van marketing vindt wilden zij hun online aanwezigheid verbeteren om meer klanten te bereiken.

 

Portfolio Lieve Hugo Bakkerij

Waarom WordPress?

Lieve Hugo Bakkerij website is een visitiekaartje van hun bedrijf. Op zoek naar een wordpress thema waarbij ze hun eigen teksten en menu kunnen aanpassen. Nu hebben ze hun eigen huisstijl in de website naar voren laten komen.

Online Bestellingen

Een eten bestel app en website bespaart honderen euro’s per maand!

Unieke en zeer complete website waar hun klanten rechtstreeks kunnen bestellen:

  1. Online betalen
  2. Goed vindbaar in Google
  3. Gemakkelijk bestellen, ook op mobiel
  4. Tal van mogelijkheden: kortingscodes, spaarkaart, acties, bezorggebied en veel meer!

Results

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Nieuw Bedrijf, nieuwe stappen... Lieve Hugo Bakkerij

De LieveHugo-Bakkerij is een perfect voorbeeld van een bedrijf dat aan het begin staat van hun online carrière. Ze moesten eenmalig een grote investering doen in alle services die Innova Design te bieden heeft, zodat ze hun verkopen konden verhogen en hun online branche kon laten bloeien.

Wat wij betekent hebben voor www.LieveHugo-Bakkerij.nl:

 

Logo Design

Innova Design kreeg de opdracht mee, om het logo van de LieveHugo-Bakkerij te ontwerpen. Hierbij had het familiebedrijf een expliciete wens. Het logo moest een bakker bevatten, en de kleuren van de Surinaamse vlag. Deze kleuren mochten tevens niet te overduidelijk weergegeven worden binnen het logo. Juist omdat de naam van het bedrijf in meerder landen al een bekendheid heeft opgebouwd is de keuze gemaakt om de naam hetzelfde te houden zodat deze herkenbaar blijft. Lieve Hugo is namelijk een bekende Surinaamse zanger, dus elke Surinamer herkent dat hun Logo van Surinaamse afkomst is.

Innova Design heeft de bakker boven aangezet om duidelijk aan te geven dat het bedrijf zich bezig houd met bakken. De naam staat er direct onder, omringd door een dikke lijnige hart. Dit staat voor de liefde dat dit familiebedrijf in hun producten stopt geïncorporeerd in het logo. Om duidelijk aan te geven dat het om zowel lekkernijen & Surinaamse hapjes als de bakkerij gaat, hebben onze ontwerpers deze twee woorden geïncorporeerd in het logo.

WordPress website

Op de website die we gecreëerd hebben voor Lieve Hugo Bakkerij was het van belang dat de website informatie bood over de producten die ze in de bakkerij verkopen. Hierbij moest deze informatie gemakkelijk aan te passen zijn door het familiebedrijf. Uiteindelijk kan de samenstelling van elk product veranderen, en dit gebeurt redelijk vaak. Dit wilde het bedrijf zelf op elk moment kunnen aanpassen.

 

Online bestel Website

In samenwerking met Sitedish.nl hebben wij een online bestel systeem opgezet. Deze heeft hetzelfde uiterlijk en gevoel als de wordpress website om de eenheid te bewaren. Daarnaast hebben we links naar verschillende social media kanalen gemaakt. Deze links zijn van belang voor de online marketing van het bedrijf.

Social Media

De social media kanalen van de bakkerij zijn zo opgezet dat elk nieuw product gelijk bij hun klanten terecht komt. Dit zorgt voor een directe informatielijn tussen klant en bakker. Hiermee is het mogelijk voor de bakkerij om nieuwe producten te promoten en onderzoek te doen naar de populariteit van producten. Deze zijn van vitaal belang voor de bakkerij om hun voorbestaan in deze digitale wereld te verzekeren.

 

Print werk

Innova Design heeft een aantal flyers gecreëerd voor de Lieve Hugo Bakkerij. Het familiebedrijf verkoopt niet alleen hun producten in hun eigen bakkerij en online webwinkel tevens leveren zij ook producten aan derden. Hiervoor wilde zij graag een aantal flyers zodat ze hun producten en winkel ook bij verkoop op andere locaties kunnen promoten en hun klanten kunnen informeren. Bij het ontwerp van deze flyers hebben we gekozen om de eenheid van de wordpress website en online webwinkel door te zetten. Zo is het de bedoeling dat klanten uiteindelijk de kleuren en het logo gaan associëren met de Lieve Hugo Bakkerij door exposure aan deze eenheid.

Keyword Onderzoek

Hoger in Google begint met een zoekwoorden onderzoek. Begin altijd met een goede keyword onderzoek als SEO strategie voor de lange termijn resultaat.

Website Analysis

Een webanalyse dashboard is een rapportage-interface waarmee u uw websiteprestaties kunt volgen door statistieken zoals bezoekers, paginaweergaves en online conversies bij te houden.

Webdesign

Wij realiseren en ontzorgen door Ontwerp, techniek en marketing onder 1-dak.

Mobile marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden