Portfolio Lufo Website

Lufo is een productie bedrijf dat al bestaat sinds het jaar 1983. Lufo heeft Innova Design Amsterdam benaderd met de ambitie om een algemene corporate website te realiseren. Duidelijke navigatie op de home- en dienstenpagina’s leidt iedere bezoeker tot de belangrijkste informatie en tot contact.

Portfolio Lufo website

Corporate Website

Lufo.nl WordPress website is uitgewerkt in een overzichtelijk en strak design; makkelijk te navigeren voor de bezoeker, maar ook gemakkelijk te beheren.

Solution

Alle concepten zijn vervolgens uitgewerkt in het design wat hieronder is te zien. De nieuwe WordPress website kan het beste worden samengevat aan de hand van de volgende componenten.

Social Media

Lufo maakt ook gebruikt van Social media. Hierbij is het van belang dat het blog wordt gelinkt met de Social media account van het bedrijf en de officiële website.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Wat wij hebben gedaan voor Lufo:

Logo Design

Lufo is een productie bedrijf dat al bestaat sinds het jaar 1983. Het bedrijf had een bedrijfslogo en zij hebben ons ingehuurd om hun huidige logo te updaten. Hun doelstelling was het huidige logo gebruiken en het woord ‘lekker’ toevoegen. Waarbij het ontwerp zo herkenbaar mogelijk moest blijven. Hieraan hebben wij voldaan door een combinatie te maken tussen het huidige logo en het woord ‘lekker’. Het woord lekker hebben we bovenaan geplaatst zodat deze duidelijk zichtbaar is. Tevens hebben we gekeken naar een goeie kleuren combinatie die paste bij het huidige ontwerp. Het woord ’lekker’ is door zijn afscheidende kleur duidelijk zichtbaar.

 

Waardoor de verhouding in grote, in vergelijking met het huidige logo, het woord “lekker” niet te onderscheidend maakt. De nieuwe tekst bovenaan het logo behoort niet het eerste herkenningspunt te zijn. Door verschil in kleur en groten toe te passen hebben we dit weten te bereiken. De nieuwe tekst is onderscheidend, duidelijk zichtbaar maar niet het eerste herkenningspunt.

 

WordPress website

Lufo heeft met onze ontwerpers om de tafel gezeten om te brainstormen over hun wordpress websites. Hierbij hebben ze aangegeven dat de website een dynamische uitstraling moet krijgen. Ook is er aangegeven dat men een blog willen starten waarbij ze artikelen kunnen plaatsen over hun aanbiedingen, ontwikkelingen en overige zaken. Hierbij was het van belang dat er een direct link komt naar de officiële website.

 

Voor Lufo was het belangrijk om een verkooplocatie tool op de website te plaatsen zodat de consument, hun directe klanten, de groothandel en detailhandel hun producten en verkooplocaties op gemakkelijke wijze kunnen vinden.

Dit is uitgewerkt in een overzichtelijk en strak design; makkelijk te navigeren voor de bezoeker, maar ook gemakkelijk te beheren.

 

Om die dynamische uitstraling te creëren is ervoor gekozen om de producten visueel weer te geven, de teksten vlot en persoonlijk te maken. Om zo de aandacht te trekken van de lezer.

 

Social Media

Lufo maakt ook gebruikt van Social media. Hierbij is het van belang dat het blog wordt gelinkt met de Social media account van het bedrijf en de officiële website.

Als het waren hebben we een driehoeksverhouding gecreëerd tussen de website, de Social media kanalen en de blog website. Zodat de gast vanaf alle kanalen optimaal geïnformeerd wordt over het bedrijf. De kanalen zullen in contact staan met elkaar, waarbij het doel ligt op ondersteuning van elkaar door extra informatie te verstrekken.

Het blog met doel als informatie te verstrekken over recepten, weetjes, enz. om interactie te creëren met de consument. Social media kanalen als informatie bron voor nieuwe producten, updates en aanbiedingen. De website als verkooppunt, informatie bron voor de levering, verkoop, en bedrijfsgegevens. Deze combinatie is zorgvuldig uitgelijnd om optimale informatie te verstrekken richting de consument en aandacht te vestigen op de producten en het bedrijf.

 

Voorbeeld:

Elke blog post zal via een bericht op de social media kanalen worden gedeeld, zoals Facebook, Instagram en Google+. Tevens zal elke post op Social media een link richting het blog en officiële website bevatten.

 

Print werk

Innova Design heeft verschillende print materialen gemaakt voor in de winkel om de Lufo producten te promoten. Lufo produceert namelijk een grote verscheidenheid aan maaltijd componenten en kant-en-klare maaltijden en gerechten met een Surinaams karakter voor zowel de voedsel industrie als voor de eindgebruiker. Hierbij valt te denken aan een scala aan verschillende Surinaamse gerechten / belegsoorten voor broodjeszaken, kant-en-klare Surinaamse gerechten en overheerlijke vlees- en worstsoorten. Voor deze onderdelen is allemaal apart printwerk geleverd, om te voldoen aan de diversiteit en uiteenlopende behoeftes van de doelgroep.

Content marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden

Webdesign

Wij realiseren en ontzorgen door Ontwerp, techniek en marketing onder 1-dak.

Social Media

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie. Innova Design helpt u graag met uw social media strategie.

Google Analytics

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen