Wordpress www.Suri-Chin.nl Surinaams Restaurant

SURI CHIN is een Surinaams – Chinees afhaal restaurant geopend in november 2017. De eigenaar heet meneer Chin. Met een leuke woordspelling en een referentie naar de eigenaar, zijn we op de naam van het logo gekomen, SURI CHIN. Om herkenbaarheid een belangrijk thema is in elke marketing campagne, hebben we ervoor gekozen om de kleuren van de Surinaamse vlag . (Rood – groen – geel) terug te laten komen in het logo. Dit is een belangrijke indicatie voor klanten om gelijk te identificeren dat het gaat om een bedrijf met connecties tot Suriname.

Restaurant Website

De opdracht waarvoor Innova design werd ingehuurd door SURI CHIN bestond uit het creëren van een restaurant website. Ook zij realiseren zich dat de toekomst ligt in digitalisatie vandaar dat zij hebben besloten om hun diensten en producten ook aan te bieden via het internet. Hiervoor hadden zij een medium nodig. Het laten creëren van een wordpress website was hiervoor het ideale medium.

Restaurant Trefwoorden

Innova design heeft een duidelijk online pad gecreëerd richting SURI CHIN. Hiervoor hebben zij de zoekresultaten geoptimaliseerd met de volgende trefwoorden: Surinaams Restaurant in Hoofddorp – Chinees restaurant in Hoofddorp, enz. zodat deze bovenaan de zoekresultaten zal komen te staan.

Conversie

Een eerste indruk maken in onbetaalbaar, en een goede en mooie menu brochure helpt enorm, vandaar dat Innova Design Amsterdam een menu brochure gemaakt voor Suri-Chin.nl met dezelfde kleur als de website en hun restaurant om de eenheid te bewaren.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Wat heeft Innova design voor SURI CHIN restaurant betekent:

Logo Design

SURI CHIN is een Surinaams – Chinees afhaal restaurant geopend in 2017. De eigenaar heet meneer Chin. Met een leuke woordspelling en een referentie naar de eigenaar, zijn we op de naam van het logo gekomen, SURI CHIN. Om herkenbaarheid een belangrijk thema is in elke marketing campagne, hebben we ervoor gekozen om de kleuren van de Surinaamse vlag . (Rood – groen – geel) terug te laten komen in het logo. Dit is een belangrijke indicatie voor klanten om gelijk te identificeren dat het gaat om een bedrijf met connecties tot Suriname.

Maar niet alleen de kleur geeft iets aan, in het logo hebben we ook bestek verwerkt waardoor we duidelijk aan geven dat het om etenswaren gaat. Hierdoor zal de klant snel de connectie kunnen maken tussen Surinaams en voedingswaren. Deze connectie is belangrijk want dit zijn de twee belangrijkste onderdelen van het bedrijf. Daarbij hebben we gespecificeerd in het logo wat voor type voedingswaren worden geleverd, dit door middel van de tekst een Surinaams – Chinees afhaal restaurant net onder de naam van het bedrijf te plaatsen waardoor niemand zich kan vergissen over de diensten die het bedrijf levert.

 

WordPress website

De opdracht waarvoor Innova design werd ingehuurd door SURI CHIN bestond uit het creëren van een simpele website. Ook zij realiseren zich dat de toekomst ligt in digitalisatie vandaar dat zij hebben besloten om hun diensten en producten ook aan te bieden via het internet. Hiervoor hadden zij een medium nodig. Het laten creëren van een wordpress website was hiervoor het ideale medium.

Innova designs ontwerp team is rond de tafel gaan zitten met het team van SURI CHIN om te brainstormen over de wordpress website. Hieruit kwam het volgende naar voren:

  • Een wordpress website volledig gericht op het menu.
  • gebruiksvriendelijkheid en gebruikersgemak
  • Eenheid en herkenning van het logo

Deze punten heeft het Innova design ontwerp team verwerkt in de wordpress website. Door de kleuren van het logo terug te laten komen in de volledigheid van de website. Omdat het doel van de website fungeert als een externe verkooppunt is hierbij de gebruiksvriendelijkheid enorm belangrijk. Deze heeft Innova design geïncorporeerd door duidelijk lettertype, de items op het menu op de home page te zetten, een bestel-nu button te creëren zodat het een hoge gebruiksvriendelijkheidswaarde bezit.

Tevens was gebruikersgemak voor SURI CHIN ook een duidelijk punt dat naar voren kwam. Ze wilde namelijk in staat zijn om zelfstandig het menu aan te kunnen passen. Dit kunnen zij nu gemakkelijk doen door alleen de naam van een product te vervangen samen met de verkoopprijs. De rest is gelijk gelinkt zodat dit de enige handeling is die het bedrijf moet ondernemen om het menu aan te passen.

 

Webbeheer

Innova design heeft een duidelijk online pad gecreëerd richting SURI CHIN. Hiervoor hebben zij de zoekresultaten geoptimaliseerd met de volgende trefwoorden:

surinaams restaurant in hoofddorp – chinees restaurant in hoofddorp, enz. zodat deze bovenaan de zoekresultaten zal komen te staan. Om zo gemakkelijk gevonden te worden door bezoekers.


Brochure design

Momenteel leeft SURI CHIN vooral van de mond-op-mond reclame, die overigens erg positief is en een geweldige bron van marketing is voor het bedrijfå De doelstelling was nogmaals het menu duidelijk weergeven. Hiervoor hebben wij een brochure gecreëerd, die het menu weergaf en duidelijk het telefoonnummer zodat men kan bestellen. Tevens hebben wij ook een lichtbak menu gemaakt en beplakking voor de ramen met logo.

Trefwoorden Onderzoek

Keyword  (Trefwoorden) onderzoek is zeer belangrijk om je bedrijf zijnde goed gevonden te kunnen worden op online zoekmachines.

Website Analysis

Online prestaties meten. Beslis en verbeter op basis van je data.

Concurrentieanalyse

Analyseert de belangrijkste concurrenten in jouw markt en hoe onderscheidt u zich van hen? Een concurrentieanalyse geeft inzicht in de markt

Backlink Analyse

Verbeter jouw backlink netwerk uit voor meer verkeer en betere rankings op de zoekmachines