Webmaster Diensten - Website Onderhoud

Als uw webmaster zorgen wij ervoor dat je website op kostenefficiënte wijze up to date blijft. Alles wat je als klant moet aanleveren is de tekst, de titel voor een pagina, foto’s en eventueel links naar andere sites. Ik kan dat dan snel online zetten. Dit gaat op basis van een uurtarief.

We helpen je met je online communicatie met je klanten. Waarvan email marketing een groot onderdeel kan (en zou moeten) zijn! U kunt ook het pakket voor je social media kiezen, wat doe je waar en wanneer? Samen zorgen we er voor dat je online beter gaat presteren!

Wat krijg je allemaal bij in dit webmaster pakket:

 • Google Ranking rapport;
 • Adviezen over de teksten, en met uw goedkeuring het toepassen;
 • SEO adviezen, u kiest uw trefwoorden voor uw bedrijf;

U heeft een Website, maar geen klanten? Wat nu?

Dan is Internet Marketing of onze webmaster diensten een onderdeel om nieuwe & potentiele klanten te krijgen naar uw website en bedrijf. Het allerbelangrijkste onderdeel van Internet Marketing is weten waar u staat, analyseren waarom u nog niet in de zoekmachines gepositioneerd bent. En dan begint het echte werk.

Met 15 jaar ervaring helpen we ondernemers het beter te doen op internet. We zetten onzen ervaring en kunde in voor jouw projecten. Vol enthousiasme. Elke dag weer.

 • Stap 1 – Om te weten hoe uw online business het doet op het internet, creeren we altijd een “Website Analysis”. Dit is nodig om te weten waar te starten en hoe groot de impact van Search Engine Optimization moet zijn voor uw site. De kosten voor een Web analysis zijn €150. Dit is inclusief het volgende:
  • Concurrentie Analyse
  • Trefwoorden van uw industrie
  • Waarom uw site nog niet is geclassificeerd
  • Bevindbaarheid positie in de zoekmachines
 • Step 2 – Redesign of / en Copyright: Sommige klanten hebben een geheel nieuw Design of Copyright nodig om te voldoen aan de strategien  van SEO. Zoals te zien op onze site zijn er verscheidene pakketten voor het ontwerpen van een site, wat u een extra €400 tot €550 kan kosten en ook voor content writing, afhankelijk van het aantal pagina’s dat moet worden herschreven.
  • Web Design Prijzen
  • Content Writing Prijzen
 • Stap 3 – Serieuze SEO voor concurrerende markten en zoeken naar lange termijn aanhoudende resultaten in de top 10. Na stap 1, de web analyse dat geholpen heeft bij het begrijpen van het werkingsgebied van SEO op uw website, zullen we gaan naar het volgende niveau van het SEO proces. We brengen €250 per maand in rekening als u voor onze webmaster pakket kiest (dit is een contract van minstens eerste drie maanden). De webanalyse is inbegrepen bij de eerste maand, daarna ontvangt u maandelijks een Ranking Rapport.

Wat kost het onderhoud van uw website?

U weet dat een investering in goede SEO u helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten, maar wat is goede SEO? En wat kost SEO eigenlijk? Met SEO zorgt u ervoor dat u online gevonden wordt. Het is dé manier om de onbegrensde mogelijkheden van het wereldwijde web te benutten.

Wilt u hoger in Google komen?

Voor vrijwel elke internetgebruiker is Google de allereerste stap tijdens het zoeken van nuttige informatie. Om gevonden te worden in Google moet u bij de eerste zoekresultaten horen. Hoe hoger u verschijnt op de zoekresultatenpagina, hoe meer verkeer u trekt. Weet u niet waar u moet beginnen? Leest u tegenstrijdige verhalen over wat de kosten van SEO zijn? Wij, van Innova Design, kunnen u helpen bij het realiseren van een online marketingstrategie. Tevens kunnen we ook andere disciplines inzetten, zoals e-mailmarketing en/of social media. Samen zorgen we ervoor dat u online beter gaat presteren!

Website onderhoud nodig?

Website onderhoud van een professionele website kost veel tijd en vaak veel geld. Bovendien is technisch onderhoud van een website meer dan alleen iets van HTML weten. Het vraagt ook om kennis over het onderhoud en optimalisatie van websites, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en veel meer.

Daar heeft u als zelfstandige of eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf vaak zelf geen tijd voor en zeker geen zin in. Innova Design is bijzonder omdat wij uw website veel aandacht geven en u al het technisch onderhoud uit handen neemt, en dat tegen een vast bedrag per maand.