Logo ontwerp prijzen

Heeft u een logo nodig voor uw nieuwe bedrijf of is een bestaand logo wellicht aan vervanging toe? Goed nieuws: het laten ontwerpen van een nieuw logo hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Innova Design heeft u al voor €150,- exclusief btw een nieuw logo. Ieder logo wordt op maat gemaakt en is dus helemaal uniek. Het ontwerp zal dus altijd helemaal aansluiten bij uw wensen en bij het bedrijf waarvoor het wordt gemaakt. Een goed logo is immers belangrijk voor de herkenbaarheid van uw bedrijf en bovendien moet u er jaren mee vooruit kunnen.

Bij Innova Design vinden we het heel belangrijk dat het logo-ontwerp helemaal naar wens is. Daarom mag u bij ons onbeperkt revisies indienen. Dit betekent dat u zo vaak feedback op het ontwerp mag geven als u nodig vindt. Het design is pas definitief als u dat zegt, dus we gaan net zo lang door totdat u 100% tevreden bent.

Om de prijs hoeft u het echt niet te laten, een logo laten ontwerpen kan bij ons al vanaf €150,00 exclusief btw.

Wij hanteren een vaste prijs!

Als u een opdracht bij ons plaatst, dan ontvangt u binnen 24 uur twee logo-ontwerpen van ons. Met het logo dat u het meeste aanspreekt kunnen we verder werken. U mag net zo vaak feedback geven als u nodig vindt.

Wat krijgt u voor het logopakket ter waarde van €150,-:

 • Logo ontwerp naar wens
 • Binnen 24 uur een logo ontwerp
 • Een 100% tevredenheidsgarantie. Ook wel, onbeperkt revisies aanvragen totdat u 100% tevreden bent.
 • De klant staat voorop en er zitten geen addertjes onder het gras. Voor dit bedrag krijgt u daadwerkelijk een logo naar uw wensen gemaakt.
 • We hanteren vaste prijzen, geen variabele prijzen.
 • ONZE WERKWIJZE – Voordat we van start gaan met ontwerpen is het handig als u uw wensen voor ogen heeft. Doe bijvoorbeeld inspiratie op door logo’s van concurrenten te bekijken. Welke spreken u aan? Hoe kunt u zich onderscheiden? Heeft u voorkeuren omtrent het kleurgebruik. Met dit soort input kunnen onze ontwerpers gericht voor u aan de slag. Uiteraard kunnen we u ook adviseren als u er zelf niet uitkomt.
 • LETTERLOGO OF BEELDMERK LOGO – Letterlogo ten opzichte van een beeldmerklogo. Een letterlogo zoals dat van Google, Coca-Cola of Kellogg’s is gemakkelijker vorm te geven dan een beeldmerklogo; het is niet veel meer dan een lettertype uitzoeken en dat aanpassen, totdat u de perfecte vorm heeft gevonden. In een beeldmerklogo zit meer tijd omdat de naam van de onderneming ook als het beeldmerk zelf vormgegeven moet worden. Voorbeeld van beeldmerklogo’s zijn: NS, Interpolis, Shell enz.

 • Logo Restylen? – Een nieuw logo of een restyle? Innova Design is specialist in het realiseren van huisstijlen en logo ontwerp. Bij het ontwikkelen van een corporate identityof huisstijl gaat het niet alleen om wat de doelgroep ziet, hoort of leest. Maar het is het complete plaatje wat u uitstraalt als bedrijf, zowel intern als extern. Een eenduidig beeld overbrengen van organisatie of product kent vele aspecten. Design en visuele communicatie spelen hierbij een belangrijke rol

Wat kost een Logo?

Nieuwe Logo
150 EURO /PER LOGO
 • Logo naar wens
 • Binnen 24 uur logo ontwerp
 • 100% tevredenheidsgarantie
LOGO RESTYLE
60 EURO /PER LOGO
 • Verbeteren van het oude logo
 • Binnen 24 uur uw Logo ontwerp
 • Logo in vectoren stylen

Print Design in Combinatie Logo Ontwerp

Een logo is een symbool, naam of handelsmerk van een corporatie of organisatie. Uw logo is de basis voor uw bedrijfsidentiteit. Uw logo moet overeenkomen met uw imago, dus afhankelijk van wat voor type organisatie u runt, moet uw logo daarnaar worden ontworpen. Innova Design zal u helpen bij het maken van deze keuzes en begeleiden en tegelijkertijd trouw blijven aan het imago van uw bedrijf dat naar uw publiek word aangereikt.