Wordpress website Tarieven

Een WordPress website laten maken bij Innova Design? Wij ontwikkelen websites die u helpt bij het vergroten van uw omzet. Wij weten hoe u uw product of dienst aan uw doelgroep moet brengen en leveren prachtig, vormgegeven websites, die u eenvoudig kunt beheren via het CMS en goed vindbaar zijn in Google.

Innova Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Wij ontwikkelen krachtige en converterende websites, rekening houdend met zoekmachine optimalisatie (hoger komen in Google) en visuele optimalisatie (hoe behalen we meer rendement uit uw website).

Wat krijg je allemaal bij in dit pakket:

Als de content is aangeleverd kan Innova Design binnen 3 dagen je website af hebben.  

 • Een custom website op uw domeinnaam;
 • Gratis template geïnstalleerd ter waarde van € 90,-;
 • Keuze uit ruim 44 templates;
 • Template volledig aangepast aan uw huisstijl;
 • Formulieren met redirect naar een bedanktpagina;
 • Website gekoppeld aan uw social mediakanalen;
 • Social sharing vanaf elke pagina, zodat anderen uw content kunnen delen;
 • De website kan gekoppeld worden aan uw eigen Mailchimp account;
 • Google Analytics implementatie;
 • Google webmaster tools implementatie;
 • Een training waarna u zelf uw hele website kunt beheren;
 • Eén maand garantie;
 • Eén maand gratis onderhoud.

 

 

STARTER

Heeft u nog Geen Website, Geen Logo en Geen Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. U kunt het ook in delen doen, eerst een Logo laten maken door Innova Design of kiezen voor het gehele pakket. Logo Ontwerp + 10 pagina’s met teksten + WordPress Website.

BUSINESS

Heeft u een Website, Logo en al Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. WordPress template volledig aangepast aan jouw huisstijl. Een nieuw jasje over je oude website doen in WordPress + 10 pagina’s met teksten. Heeft jouw oude website meer dan 10 pagina’s dan doen wij ook niet zo moeilijk over. Mocht er extra kosten bijkomen dan wordt dit eerst besproken.

ENTERPRISE

Heeft u een Website, Logo en al Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. WordPress template volledig aangepast aan jouw huisstijl. Een nieuw jasje over je oude website doen in WordPress + 10 pagina’s met teksten. Heeft jouw oude website meer dan 10 pagina’s dan doen wij ook niet zo moeilijk over. Mocht er extra kosten bijkomen dan wordt dit eerst besproken.

Starter
650 EURO /Excl. BTW
 • Logo Ontwerp
 • 10 pagina's met teksten
 • Wordpress Thema + Opbouw
Business
350 EURO /Excl. BTW
 • Gratis Wordpress Thema
 • Wordpress Online in 3 dagen
 • 10 pagina's online
Enterprise
250 EURO /PER MAAND
 • 5 Target Keywords
 • $21 / per mouth Call Tracking
 • Weekly SEO Status Report

Tegelijkertijd een mobielvriendelijke website

Een mobielvriendelijke website is zo ontwikkeld dat het zichzelf aanpast aan elk denkbaar resolutiescherm. Zo kunt u denken aan verschillende smartphones, tablets en laptop tot aan gigantische Smart Tv’s. Hierbij reageert uw design en content op het desbetreffende toestel waarop het weergegeven moet worden. Op die manier bent u bezig om de gebruikerservaring voor uw bezoekers te verbeteren en zo behaald u meer conversies.

Sinds dit jaar wordt al meer dan 60% gesurft naar een website met mobiele telefoons. De mobiele ervaring behoort hedendaags tot de customer journey van het uiteindelijke beslissingsproces.

Waarom een mobielvriendelijke website laten maken?

De mobiele internetervaring wordt steeds belangrijker in het beslissingsproces van potentiële klanten. Er zijn nu al sinds april 2016 meer mobiele zoekresultaten uitgevoerd dan op de desktop. Bedrijven laten steeds vaker een aparte mobiele website ontwikkelen, maar het is dus ook mogelijk om de huidige website of een website voor zowel alle toestellen en apparaten te ontwikkelen. Zo hoeft u zich maar op een website te focussen.

Ook laten de zoekmachines eerst de mobiele websites zien onder gebruikers die aan het surfen zijn via mobiel. Dat betekent dat, als u geen gebruik maakt van een responsive website, uw website niet naar boven komt in de zoekresultaten. Google kijkt puur naar de gebruikerservaring en stelt belangrijke eisen om dus in deze organische resultaten te mogen komen. Op die manier kunt u dus veel omzet krijgen.

Een nieuwe website kunnen wij snel en professioneel binnen een korte termijn voor u realiseren. U krijgt bij ons een website die aan uw huisstijl voldoet, al uw wensen en eisen worden erin meegenomen en wij zorgen voor een kwalitatief goede website ANNO 2018. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

U heeft een Website, maar geen klanten? Wat nu?

Dan is Internet Marketing een onderdeel om nieuwe & potentiele klanten te krijgen naar uw website en bedrijf. Het allerbelangrijkste onderdeel van Internet Marketing is weten waar u staat, analyseren waarom u nog niet in de zoekmachines gepositioneerd bent. En dan begint het echte werk.

Wat Kunnen Wij Voor Uw Bedrijf Betekenen?

De meest effectieve manier van het brengen van site bekendhied en populariteit is een Net-Marketing oplossing genaamd SEO. Dit heeft betrekking op de laatste SEO strategieen voor het promoten van uw site bij zoekmachines en folders (De sites waar mensen op zoek gaan naar informatie over het behoren aan een site zijn waarde of product).

Search Engine Optimization

Door te adverteren op internet, worden alle mogelijkheden geregistreerd en geanalyseerd om het aantal bezoekers aan je website te vergroten. Afhankelijk van verschillende factoren zoals bijv. de uitwisseling van links, plaatsing van banners op andere websites, e-mailings & nieuwsbrieven e.d. zijn enorm van belang bij de lancering van een succesvolle internet marketingcampagne.

Innova Design vertaalt deze karakteristieken en integreert deze volledig om uw website te verscherpen. Bent u geïnteresseerd om meer te lezen over het inzetten van internet marketing als essentieel belang voor de groei van uw organisatie? Klik hier voor meer informatie.

SEO Consultancy

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Link Building

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Social Media Promotion

Social media promotie is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie.

Google Analytics

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen

Keyword & Market Research

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Content Marketing

Een content marketing is het proces van het bedenken, creëren en distribueren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Onsite SEO

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Reporting & Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Innova Design SEO team zal drie stappen doorlopen als deel van het SEO proces.
Alle websites moeten beginnen met Stap 1, volgend door Stap 2 en daarna Stap 3.

 • Stap 1 – Om te weten hoe uw online business het doet op het internet, creeren we altijd een “Website Analysis”. Dit is nodig om te weten waar te starten en hoe groot de impact van Search Engine Optimization moet zijn voor uw site. De kosten voor een Web analysis zijn $150. Dit is inclusief het volgende:
  • Concurrentie Analyse
  • Trefwoorden van uw industrie
  • Waarom uw site nog niet is geclassificeerd
  • Bevindbaarheid positie in de zoekmachines
 • Step 2 – Redesign of / en Copyright: Sommige klanten hebben een geheel nieuw Design of Copyright nodig om te voldoen aan de strategien  van SEO. Zoals te zien op onze site zijn er verscheidene pakketten voor het ontwerpen van een site, wat u een extra $400 tot $550 kan kosten en ook voor content writing, afhankelijk van het aantal pagina’s dat moet worden herschreven.
  • Web Design Prijzen
  • Content Writing Prijzen
 • Stap 3 – Serieuze SEO voor concurrerende markten en zoeken naar lange termijn aanhoudende resultaten in de top 10. Na stap 1, de web analyse dat geholpen heeft bij het begrijpen van het werkingsgebied van SEO op uw website, zulen we gaan naar het volgende niveau van het SEO proces. We brengen $350 per maand in rekening voor de eerste drie maanden. De webanalyse is inbegrepen bij de eerste maand. Na drie maanden zal u in staat zijn om positieve veranderingen te zien in uw online business. Na drie maanden zal het u $200 kosten voor webonderhoud (webmaster diensten) en SEO onderhoud. Innova Design heeft na jarenlange ervaring besloten maandelijks in rekening brengen omdat de klant zich dan minder gebonden voelt en langer blijft na het zien van goede resultaten!