Een Extra Dimensie aan uw Bedrijfs Identiteit

Grafisch Print ontwerp geeft uw bedrijfsidentiteit een extra dimensie en is inzetbaar is voor al uw handelingen. Gedegen drukwerk maakt uw communicatie compleet en legt een accent op de boodschap die u wilt uitdragen.

Innova Design staat niet alleen te boek om haar creatieve en orginele website-ontwerpen, maar ook omdat zij haar expertise gebruikt voor gedrukte media en allerlei promotionele projecten omtrent drukwerk. Uw bedrijfsidentiteit wordt naast een website compleet gemaakt met een totaalconcept van briefpapier, bedrukte enveloppen, visitekaartjes, brochures etc. Lees meer over hoe drukwerk uw bedrijf kan ondersteunen, klik hier.

Laat onze ontwerpen voor zichzelf spreken. Als u nog steeds op zoek bent naar het juiste adres voor uw drukwerk, bekijk dan eens onze portefueille en laat ons u overtuigen.

We creëren zowel logo’s en bedrijfsimago’s als briefpapier, folders en visitekaartjes. Omdat drukwerk een zeer veelzijdige branche is, proberen wij zoveel mogelijk bij te blijven. We kunnen u veelbelovende ontwerpen geven die zich kunnen identificeren met het huidige conceptontwerp van uw bedrijf of u kunt ons ideeën geven die als basis dient voor een nieuwe creatie. Om te kiezen wat het beste bij u past, klik hier.