Beheer van uw Social Mediacampagne - Onze Prijzen

Bent u nog niet (voldoende) vertegenwoordigd op Social Media? Of hebben uw huidige social media kanalen een make-over nodig.

Wij beheren uw social media campagnes om uw omzet te verbeteren. Ook bekijken wij tegelijkertijd de mogelijkheden in remarketing op Facebook, Instagram en Twitter. Geef uw online marketing uit handen aan onze specialisten, wij zorgen ervoor dat uw Return on Investment (ROI) wordt verbeterd. U krijgt het volledige social media marketing pakket voor €250,- per maand. Daarbij krijgt u het totaalpakket, van strategie tot de implementatie.

Bouw succesvolle social media campagnes. Ijzersterke content binnen handbereik.

 • Bouw converterende social media campagnes.
 • Target, plan en publiceer content vanuit één omgeving.
 • Publiceren op Facebook, Twitter & Instagram.
 • Visualiseer campagnes voor meerdere kanalen in één overzicht.
 • Monitor campagnes op basis van doelen en KPI’s.

 

Waarom Social Media Marketing?

Een social media strategie is gebaseerd op de marketing- of communicatiestrategie van de organisatie. In die laatste staat welke doelen de organisatie heeft en hoe die doelen bereikt gaan worden. In de social media strategie komt naar voren welke rol social media hierin gaat spelen. En welke doelen er behaald moeten worden om succesvol te zijn. Succes met social media, de zogenaamde ROI (return on investment), kan zich uitdrukken in een aantal zaken:

 • Verhogen klanttevredenheid
 • Verhogen omzet
 • Vermeerdering leads
 • Verhogen share of voice

Een social strategie geeft heldere doelen aan en een pad om die doelen te behalen. Maar hoe komen we aan zo’n social strategie, en waar bestaat die precies uit?

Actief zijn Op Social Media: is Je Doelstellingen En Doelgroep Uitkiezen

Facebook, Twitter, Snapchat, Vine: er zijn verschillende social media waar je als ondernemer uit kunt kiezen. En de keuzelijst wordt steeds lastiger. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Of vraag je je af of dat ene account wel voldoende is. Ik help je op weg met het maken van de juiste keuze!

De keuze van een social media-platform moet je niet laten afhangen van de site waarop je actief bent. Een goede keuze is gebaseerd op je social media-strategie. Hiermee beschrijf je het hoe en waarom van je online activiteiten. Het helpt bij het bereiken van je doelen en geeft vorm aan de inhoud.

Dynamische remarketing op Facebook

Met dynamische remarketing op Facebook kunt u gemakkelijk uw bezoekers bereiken die in het verleden op uw website is geweest om opnieuw uw producten onder de aandacht te brengen en uw omzet te vergroten, of meer likes te verzamelen. Presenter uw website of webshop en breng uw producten of diensten extra onder de aandacht, zorg voor meer sympathie en betrokkenheid bij uw product of dienst.

Websitebezoekers bereiken op social media

Websitebezoekers die op uw website zijn geweest, maar niet zijn geconverteerd naar uw website doel, kunt u bereiken door dynamische remarketing. Door een banner of aantrekkelijke actie, bijvoorbeeld een korting van uw product of dienst, kunt u deze websitebezoekers nog laten converteren op uw website.

Bij Innova Design hebben wij het volgende pakket ter beschikking:

 • Facebook – Op Facebook laten we kennis maken met uw bedrijf en producten. Op het moment dat er een product actie of promotie is zullen we de doelgroep definiëren en opFacebook uw product of actie “boosten”
 • Instagram – U producten en acties introduceren naar de consument B2C
 • Twitter – een interessant kanaal voor ondernemers, met de juiste campagne krijgt u meer bezoekers naar uw website.
 • LinkedIn – Innova Design gebruikt het met name om openstaande vacatures onder de aandacht te brengen. Het bedrijf te introduceren, B2B
 • YouTube – Met ons netwerk van Bloggers/Vloggers zullen wij uw product op de markt brengen.

 

Social media marketing

Door middel van Social media marketing is het mogelijk om uw doelgroep heel specifiek te bereiken. Zo kunnen wij targeten op: demografie, gedrag, interesses of bepaalde netwerken. Ook is Facebook interessant wanneer het duidelijk is wat voor online doelstellingen u heeft en wat u met uw social mediacampagne wilt bereiken. Wilt u uw bericht of Facebookpagina promoten, mensen naar uw website sturen, conversies op uw website stimuleren of de betrokkenheid en mensen in uw omgeving bereiken?

Via een pixel kunnen wij heel makkelijk bijsturen en waar mogelijk uw social media campagne optimaliseren. Een pixel meet de conversie op uw website. Met social media marketing is het tevens mogelijk om aan de hand van uw doelstellingen het type advertentie te selecteren.

What We Will Do For You?

De invloed die social media heeft op het dagelijks leven is enorm. In Nederland is het gebruik van social media in relatief korte tijd dusdanig toegenomen waardoor social media niet weg te denken is uit de maatschappij.

Keyword Marktonderzoek

Trefwoorden strategie is het proces van het bedenken en creëren van betekenisvolle trefwoorden voor uw doelgroepen.

Website Analysis

Maandelijks rapporten; uw website prestaties van de statistieken zoals bezoekers, pagina weergaves en online conversies.

Social Media marketing

Social media marketing is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie.  Krijg meer bereik Online

Backlink Building

Linkbuilding zorgt voor een hogere autoriteitswaarde van je website. Hoe hoger de TrustFlow (TF) en Citation Flow (CF), des te hoger je Page Authority en Domain Authority wordt

Recent Case Studys

Appropriately actualize unique e-business for low-risk high-yield initiatives. Intrinsicly communicate emerging expertise before principle-centered catalysts for.