Een goede website en goed gevonden worden?

Uw website beter vindbaar maken kan op meerdere manieren. Een van de meest bekende discipline is zoekmachine marketing, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, en is het online marketinginstrument om uw website beter organisch vindbaar te maken.

Door uw website te optimaliseren voor zoekmachines kunnen potentiële klanten door middel van zoekwoorden uw bedrijf veel makkelijker vinden in de organische zoekresultaten. Innova Design kan uw website voor alle zoekmachines optimaliseren.

Hogerop komen in Google

Bedrijven die een beperkt budget hebben en die meer klanten willen kunnen door middel van zoekmachine marketing hun bedrijf boosten in de organische zoekresultaten. Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten waar niet voor betaald is.

Een groot voordeel van zoekmachine marketing is dat u hier levenslang profijt van heeft. Mits u niet aan SEO doet is de kans groot dat uw bedrijf online steeds meer in verval raakt, omdat concurrenten vaak wel een marketingbureau hebben ingeschakeld. Ook is het heel goed mogelijk om de resultaten beter meetbaar te maken dan de reguliere marketinginstrumenten.

Het uiteindelijke doel is om op de zoekwoorden, die uw diensten of producten verwoorden, hogere posities in de zoekresultaten van de zoekmachines te krijgen. Het voordeel is dat uw bezoekers gericht op zoek waren naar uw informatie, omdat zij relevante zoekwoorden hebben ingetypt, voordat zij op uw website terecht zijn gekomen.

Een organische goede vindbaarheid van uw website in Google kan bereikt worden middels zoekmachine optimalisatie (SEO). De website en SEO mag u dan ook als twee aparte onderdelen bekijken. Zoekmachine optimalisatie is onderdeel van zoekmachine marketing.

Zie de website als het ‘huis’ dat u gebouwd heeft. Middels zoekmachine optimalisatie gaat u een ‘aanbouw’ aan het huis zetten zodat hij beter opvalt in de straat. U voegt hiermee dus ‘fysieke waarde’ aan uw website toe. SEO betreft een lange termijnstrategie en dit is dan ook een investering die permanent waarde toevoegt aan uw website, zoals een aanbouw aan een huis.

Bij de ontwikkeling houden we tevens rekening met het concept: responsive website. Veel externe partijen houden de desktop-versie en mobiele-versie gescheiden. Wij zien een website als een geheel in welk schermresolutie dan ook. Wij zullen niet twee verschillende factureren uitbrengen voor twee verschillende varianten, want bij de ontwikkeling van een website pakken we gelijk het mobiele aspect mee.

Een WordPress website laten maken door Innova Design brengt vele voordelen met zich mee. Uw WordPress website kunt u ook zien als uw (online) winkel en het is voor de hand liggend, dat een fysieke winkel ook om de tijd een nieuw jasje nodig heeft.  WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem waarmee wij snel voor u tegen lage kosten uw website kunnen ontwikkelen of kunnen aanpassen.

Altijd Een Actueel & UP-TO-DATE Website

Een website moet actueel en up-to-date zijn en niemand is zich hier meer van bewust dan Innova Design. Welke reden u ook aanvoert , hier komt het op neer; Als u zich blijvend en sterk op het internet wilt positioneren, is een zorgvuldig onderhoud onontbeerlijk. Actuele informatie in en moderne vormgegeven webomgeving prikkelt bezoekers om telkens weer uw website te raadplegen en grbuik te maken van uw diensten. Gezien de techniek zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, kan een site als snel een gedateerde indruk geven. Een website alleen is geen garantie tot succes; bepaalde kenmerken moeten goed overwogen worden bij de inzet van marketing en communicatie. Klik hier voor meer informatie betreffende het belang van website-onderhoud.

Bij Innova Design Amsterdam zijn onze servicepakketten voor web-onderhoud ingericht om feilloos aan te sluiten op uw behoefte. We hebben 2 soorten van type onderhoud:
– SEO Onderhoud
– Website Onderhoud

SEO Onderhoud zorgt ervoor dat de website optimaal wordt beheerd en continue voldoet aan de voorwaarden ter bevorderingvan rangschikking en toppositionering in zoekmachines. De criteria van zoekmachines die website ranglijsten veranderen voortdurend. Zonder actualisatie van de website of het bijhouden van deze dynamiek kan ervoor zorgen dat uw website verloren raakt en dus onzichtbaar. Er worden analyses uitgevoerd die informatie geven hoe we uw website zo optimaal vindbaar kunnen maken.

Website Onderhoud zorgt ervoor dat uw website onderhouden wordt met behulp van beed en vormgeving en van de content. Cliënten kunnen dit gemakkelijk zelf beheren.

Als u wilt dat uw website een actief onderdeel moet blijven van uw bedrijf, klik dan hier voor meer informatie.