WordPress Website

Wordpress website laten maken

Waarom WordPress?

U wilt een WordPress website laten maken? Dat kan. Innova Design heeft jarenlange ervaring met het maken van WordPress websites. Waarom WordPress? Het zijn websites die makkelijk zelfstandig zijn te beheren en het meest gekozen CMS van de wereld.

Innova Design bouwt goede websites. Dat betekent dat ze kwalitatief zijn, een toffe uitstraling hebben en veilig zijn. WordPress websites werken op basis van een Content Management Systeem. Oftewel, een CMS. Wat betekent dit voor u? U kunt uw eigen websites makkelijk en snel zelfstandig beheren. Plaats zelf de teksten, voeg foto’s toe en beheer eenvoudig de pagina’s.

Uw website wordt ontwikkeld aan uw eigen huisstijl en wensen. Tijdens de ontwikkeling houden we ons onder andere tegelijkertijd bezig met het zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken van uw website, uw doelgroep, zoekmachine vriendelijkheid (SEO) en mobiel vriendelijkheid. Wij hebben oog voor uw doelgroep om uw WordPress website te optimaliseren voor conversies.

Voor slechts €350,- kunt u onbeperkt webpagina’s aanmaken, zelf uw website beheren en heeft u uw website in uw eigen huisstijl. Binnen 3 dagen leveren wij u een goedkope website inclusief simpele videohandleiding, zonder moeilijk gedoe…

Gebruiksvriendelijke CMS

Wij hanteren een gebruiksvriendelijke CMS-systeem. Dat betekent dat, wanneer uw website aangeleverd wordt, u in de toekomst zelf met uw website aan de slag kunt. U heeft alles in eigen beheer en kunt zelf uw teksten en foto’s aanpassen. Verder zijn de betaalde geïnstalleerde plug-ins in uw CMS aanwezig en deze plug-ins krijgt u inclusief de prijs meegeleverd.

Mobiele WordPress website laten maken

Sinds februari 2016 heeft Google aangegeven dat een WordPress website mobiel vriendelijk moet zijn. Is dat niet het geval, dan zou de websitebeheerder bij meerdere waarschuwingen serieus getroffen worden door zijn ranking in Google heel snel te zien dalen. Een mobiel vriendelijke website wordt ook wel aangeduid als een responsive website.

De reden dat Google zoekmachine er zo scherp op zit om de websites mobiel vriendelijk te maken, is omdat Google wil dat de gebruikerservaring van mobiele Google-gebruikers verbeterd moet worden.

Innova Design houdt tegelijkertijd rekening met de mobiele optimalisatie tijdens de ontwikkeling van uw WordPress website.

Waarom zijn wij zo goedkoop?

Soms krijgen wij de vraag vanuit onze klantendatabase waarom wij zo goedkoop zijn. Nou, wij hebben al 15 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites. Door de jaren heen hebben wij verschillende thema’s gebouwd, die we op de korte termijn aan uw wensen en eisen kunnen aanpassen. U kiest een thema en binnen 3 dagen zorgen wij ervoor dat het online staat. Daarna bent u bevoegd om zelf onbeperkt webpagina’s aan te maken, teksten te veranderen en foto’s online te plaatsen. Andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Gemaakt in WordPress dus makkelijk te onderhouden. Eigen Baas zijn over uw eigen website!

Een professionele en unieke website binnen mijn budget!

Supernel met u bedrijf online beginnen?