Waarom Teksten laten schrijven?

Paginaweergave: 1486

De content cq. inhoud van een website/drukwerk is één van de belangrijkste succesfactoren voor een bedrijf. De tekst op uw website en bijv. uw brochure moet informatief zijn, maar tegelijkertijd ook uitdagend en leuke om te lezen zodat bezoekers terugkomen voor meer info en het door kunnen vertellen.

Innova zal eerst het vooronderzoek doen hoe uw website doet op het Internet, of als u een nieuwe website wilt maken zal Innova Design een voorstel geven van een SITEMAP. Waarbij u zelf kan beslissen welke pagina’s er gecreëerd moeten worden.

Uw pakket:

  • Voor onderzoek van uw concurrentie / marktonderzoek
  • Trefwoorden suggesties
  • Per pagina in rekening gebracht worden.

Als Innova Design’s Content Writing Team Begint Met Een Project, Dan Nemen Ze De Volgende Stappen:

Het vinden van het belangrijkste object van de website: Moet uw website promoten welk product u verkoopt of welke dienst u wilt leveren? Of wilt u dat uw site een vertrouwde indruk maakt op uw kopers? Wat ook het geval mag zijn ons content writing team komt erachter en zal er voor zorgdragen dat uw bericht succesvol word overgebracht naar de klant.

Onderzoek naar de aard van het bedrijf: dit betekent het aan tafel gaan en interviewen van onze klanten om vast te stellen wat voor informatie er op de site moet komen te staan. En dat terwijl ze ook onderzoeken wat voor soort imago naar buiten moet komen door middel van de inhoud.

Content Marketing Strategie

Innova Design heeft ervaren copywriters in dienst die bewust zijn van het belang van een sterke tekst. Alle content wordt bepaald door uw marketingbehoefte en de huidige structuur van de zoekmachines. Onthoud dat een goed ontworpen website veel bezoekers aantrekt maar de inhoud van uw website bepaalt of bezoekers op uw site blijven, terugkomen en voor u kiezen. Indien u reeds content heeft die u graag herschreven ziet of als u wilt dat wij voor de essentiële content elementen verzorgen, lees hier dan meer over.

Het succes van vindbaarheids-optimalisatie (SEO) valt of staat met het schrijven van de content. Mede door de tekst van uw site kunnen zoekmachines, zoals Google en Yahoo, uw website snel vinden en dus ook potentiële klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst. Zonder een goede vindbaarheid blijft u onzichtbaar op het wereldwijde internet. Voor meer informatie over goede content, klik hier.

Wilt u zien hoe Innova Design al is ingezet bij diverse cliënten voor effectieve content die gebruiksvriendelijk is en stimulerend werkt op vindbaarheid, klik hier en volg deze link.

 

0