Wordpress Feestlocatie "FlavourTown"

Op zoek naar een partycentrum voor zaalverhuur? FlavourTown is een veelzijdige feest-, vergader- en trouwlocatie met een centrale locatie in Nederland, namelijk in Amsterdam. FlavourTown partycentrum is voor allerlei soorten feesten te huur. Een personeelsfeest feestelijk afsluiten, uw verjaardag eens goed vieren of gewoon op zoek naar zaalverhuur voor een borrel? Het is allemaal mogelijk bij FlavourTown, zoals:

  • Zaalverhuur;
  • Partycentrum;
  • Trouwlocatie;
  • Personeelsfeest;
  • Low-budget bruiloft;

Partycentrum FlavourTown beschikt over alle benodigde middelen om uw feest of gelegenheid tot een succes te maken. U kunt lichtshows neerzetten, gebruik maken van hoogkwalitatief geluidsapparatuur, microfoons en flatscreens. Er kan een DJ draaien of een live artiest optreden, de ruimte kan naar wens worden aangekleed en er is een rookruimte aanwezig. Het is zelfs mogelijk om uw personeelsfeest, low-budget bruiloft of andere feestelijke gelegenheid met een diner te combineren. Indien gewenst kan FlavourTown de catering verzorgen. Neem gerust eens contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Portfolio FlavourTown Feestlocatie

Branding

FLAVOURTOWN en hun brand wilden ze juist niet gericht hebben op een bepaalde keuken, maar wel een tropisch tintje geven. Bij het ontwerpen heeft Innova Design gekozen voor veel hout en natuur, zodat er een tropische uitstraling naar voren komt in plaats van een Surinaamse vlag en palmbomen zoals de meeste Surinaamse restaurants die zich zo presenteren.

 

SEO & Social Media

Momenteel heeft FLAVOURTOWN een bereik van 6000 unique bezoekers per maand. Waarvan 2500 volgers van Facebook een groot deel uitmaakt. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, google+), pagina’s gecreëerd om dit te bewerkstelligen.

Web beheer (Webmaster Diensten)

In dit contract zijn wij overeengekomen dat Innova Design de volledig onderhoud van de website van FLAVOURTOWN onderhoudt, inclusief email beantwoorden en social media.

25% less CTR

20% less CPA

272% ROI

8452 Unique Visitor

Perfecte WordPress thema voor Feestlocaties

Wat hebben wij allemaal voor ‘Flavour Town’ gedaan:

 

Web beheer / blog beheer

Innova Design heeft een onderhoud contract getekend met FLAVOURTOWN. In dit contract zijn wij overeengekomen dat Innova Design de volledig onderhoud van de website van FLAVOURTOWN onderhoudt, inclusief email beantwoorden en social media. Hiermee beloven wij hen dat hun site en social media altijd in top conditie blijven. Als er fouten plaatsvinden of prijzen moeten aangepast worden, worden ze gelijk gerapporteerd en behandeld door Innova Design zodat de sites hoogst efficiënt presteren. Alle berichten die gepost worden op Social Media worden in hun blog website geplaatst zodat hun website constant meer trefwoorden genereert en een betere positie krijgt in de zoekmachines.

 

Social Media

Innova Design heeft de website gekoppeld aan verschillende social media sites. Het is van groot belang dat de bewoners in de buurt van het restaurant worden bereikt. Dit hoopt men gedeeltelijk door social media te bereiken. Voor deze gelegenheid hebben wij op de verschillende social media sites (facebook, twitter, instagram & google+), pagina’s & # Hastags gecreëerd om dit te bewerkstelligen. Deze hebben wij met behulp van Altijd lekker kunnen vullen met leuke inhoud, informatie en acties. Waardoor ze de moeite waard zijn om te bezoeken. Teven onderhouden wij deze social media pagina’s voor hen, door ze te blijven vullen met inhoud.  Momenteel heeft FLAVOURTOWN een bereik van …. Waarvan 2500 volgers van Facebook een groot deel uitmaakt.

 

Brochure design

Huis aan huis reclame is een traditionele vorm van marketing, maar kan zeer effectief zijn. Om de buurtbewoners bewust te maken van het nieuwe restaurant in de buurt hebben wij een brochure ontworpen voor FLAVOURTOWN In deze brochure was het uitgangspunt om de buurt kennis te laten maken met het restaurant / bedrijf. Waarbij het van belang is dat men in een oogopslag ziet dat het om een Surinaamse afhaalmaaltijden service. Deze kennismaking hebben we doorgetrokken door gelijk het assortiment en openingstijden te presenteren. Hierdoor heeft men de kerninformatie in minder als een minuut gezien waardoor de opname van deze informatie groot blijft. Zo doende hebben wij ervoor gekozen om overige informatie aan te leveren indien men geïnteresseerd genoeg blijft om verder te lezen.

 

Geografische vormgeving

Ontwerpt en realiseert het webdesign samen met u. Een duidelijk locatie van uw bedrijf op de Nederlandse markt

Website Analysis

Verbeter jouw website, is hoe meer je uit jouw website haalt. Denk aan meer bezoekers, meer omzetten voor uw bedrijf.

Content Marketing

Actuele content en vindbaarheid. Bekijk de mogelijkheden

Backlink Building

Verbeter jouw online aanwezigheid en zorg dat jouw website hoog rankt!