Internet Marketing SEO Prijzen

Paginaweergave:   191

Innova Design Prijs pakketten en diensten

Innova Design biedt verschillende webmaster / SEO diensten om een succesvol te zijn op het Online maar voor een betaalbare prijs. Heeft u vragen kunt u dit altijd via email, bellen of via whatsapp doen.

Internet Marketing SEO Prijzen

Wij zijn gespecialiseerd in SEO (zoekmachine optimalisatie). Soms kunnen wij geheel vrijblijvend als advies geven dat het verstandiger is om een compleet nieuwe website te laten maken in WordPress i.p.v. het aanpassen van de website. Als u dan toch al besloten heeft om 1 van onze voordelige SEO pakketten af te nemen, dan wordt een nieuwe website wel heel goedkoop.

Daarmee zijn we ondanks de expertise één van de goedkoopste seo specialisten van Nederland. Hoe kan dat zo goedkoop? We hebben geen duur pand en website, maar wel liefde voor het vak. Daarnaast houden we de kosten laag door de intake, communicatie, rapportage en evaluatie via telefoon, skype en / of e-mail te doen i.p.v. via bedrijfsbezoeken. We besteden deze tijd liever aan uw website!

Let op: Om onze kwaliteit te waarborgen kunnen we niet meer elke opdracht aannemen. Vraag snel naar de beschikbaarheid!

 • Professioneel advies
 • Maandelijke rapportages
 • Vaste prijs, geen verrassingen
 • Laag tarief
 • Vast contactpersoon

Webmaster Diensten

250 PER MAAND
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Hogo resolutie, vectoren
 • Auteursrechten zijn van u

U heeft een Website, maar geen klanten? Tijd voor SEO...

Dan is Internet Marketing oftewel SEO genaamd of onze webmaster diensten een onderdeel om nieuwe & potentiële klanten te krijgen naar uw website en bedrijf. Het allerbelangrijkste onderdeel van SEO is weten waar u staat, analyseren waarom u nog niet in de zoekmachines gepositioneerd bent. En dan begint het echte werk.

Met 15 jaar ervaring helpen we websites het beter te doen op internet. We zetten onze ervaring en specialisatie in voor uw projecten. Vol enthousiasme. Elke dag weer!

Innova Design Internet Marketing team zal drie stappen doorlopen als deel van het SEO proces.
Alle websites moeten beginnen met Stap 1, volgend door Stap 2 en daarna Stap 3.

Step 1

Om te weten hoe uw online business het doet op het internet, creeren we altijd een “Website Analysis”. Dit is nodig om te weten waar te starten en hoe groot de impact van Search Engine Optimization moet zijn voor uw site. De kosten voor een Web analysis zijn €150. Dit is inclusief het volgende:

Step 2

Redesign of / en Copyright: Sommige klanten hebben een geheel nieuw Design of Copyright nodig om te voldoen aan de strategieën van SEO. Zoals te zien op onze site zijn er verscheidene pakketten voor het ontwerpen van een site, wat u een extra €250 tot €550 kan kosten en ook voor content writing, afhankelijk van het aantal pagina’s dat moet worden herschreven.

Step 3

Na stap 1 en/of 2, de web analyse dat geholpen heeft bij het begrijpen van het werkingsgebied van SEO op uw website, zulen we gaan naar het volgende niveau van het SEO proces. We brengen €350 per maand in rekening voor de eerste drie maanden. De webanalyse is inbegrepen bij de eerste maand. Na drie maanden zal u in staat zijn om positieve veranderingen te zien in uw online business. Na drie maanden zal het u €250 kosten voor webonderhoud (webmaster diensten) en SEO onderhoud. Innova Design heeft na jarenlange ervaring besloten maandelijks in rekening brengen omdat de klant zich dan minder gebonden voelt en langer blijft na het zien van goede resultaten!

Wat kost het onderhoud van uw website?

U weet dat een investering in goede SEO u helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten, maar wat is goede SEO? En wat kost SEO eigenlijk? Met SEO zorgt u ervoor dat u online gevonden wordt. Het is dé manier om de onbegrensde mogelijkheden van het wereldwijde web te benutten.

Wilt u hoger in Google komen?

Voor vrijwel elke internetgebruiker is Google de allereerste stap tijdens het zoeken van nuttige informatie. Om gevonden te worden in Google moet u bij de eerste zoekresultaten horen. Hoe hoger u verschijnt op de zoekresultatenpagina, hoe meer verkeer u trekt. Weet u niet waar u moet beginnen? Leest u tegenstrijdige verhalen over wat de kosten van SEO zijn? Wij, van Innova Design, kunnen u helpen bij het realiseren van een online marketingstrategie. Tevens kunnen we ook andere disciplines inzetten, zoals e-mailmarketing en/of social media. Samen zorgen we ervoor dat u online beter gaat presteren!

Website onderhoud nodig?

Website onderhoud van een professionele website kost veel tijd en vaak veel geld. Bovendien is technisch onderhoud van een website meer dan alleen iets van HTML weten. Het vraagt ook om kennis over het onderhoud en optimalisatie van websites, browser en server caching, beveiliging tegen hackers, database onderhoud en veel meer.

Daar heeft u als zelfstandige of eigenaar van een klein of middelgroot bedrijf vaak zelf geen tijd voor en zeker geen zin in. Innova Design is bijzonder omdat wij uw website veel aandacht geven en u al het technisch onderhoud uit handen neemt, en dat tegen een vast bedrag per maand.

Wat Kunnen Wij Voor Uw Bedrijf Betekenen?​

De meest effectieve manier van het brengen van site bekendhied en populariteit is een Net-Marketing oplossing genaamd SEO. Dit heeft betrekking op de laatste SEO strategieen voor het promoten van uw site bij zoekmachines en folders (De sites waar mensen op zoek gaan naar informatie over het behoren aan een site zijn waarde of product).

STARTER

Heeft u nog Geen Website, Geen Logo en Geen Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. U kunt het ook in delen doen, eerst een Logo laten maken door Innova Design of kiezen voor het gehele pakket. Logo Ontwerp + 10 pagina’s met teksten + WordPress Website.

BUSINESS

Heeft u een Website, Logo en al Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. WordPress template volledig aangepast aan jouw huisstijl. Een nieuw jasje over je oude website doen in WordPress + 10 pagina’s met teksten. Heeft jouw oude website meer dan 10 pagina’s dan doen wij ook niet zo moeilijk over. Mocht er extra kosten bijkomen dan wordt dit eerst besproken.

ENTERPRISE

Heeft u een Website, Logo en al Teksten dan is dit het juiste pakket voor u en uw bedrijf. WordPress template volledig aangepast aan jouw huisstijl. Een nieuw jasje over je oude website doen in WordPress + 10 pagina’s met teksten. Heeft jouw oude website meer dan 10 pagina’s dan doen wij ook niet zo moeilijk over. Mocht er extra kosten bijkomen dan wordt dit eerst besproken.

STARTER

500 Excl. BTW
 • Logo Ontwerp
 • 10 pagina's met teksten
 • Wordpress Thema + Opbouw

BUSINESS

350 Excl. BTW
 • Gratis WordPress Thema
 • Wordpress Online in 3 dagen
 • 10 pagina's online

ENTERPRISE

550 Excl. BTW
 • Gratis WordPress Thema
 • Wordpress Online in 3 dagen
 • Teksten voor de 10 pagina's herschrijven.
 • SEO Optimalisatie van elke pagina

Search Engine Optimization

Door te adverteren op internet, worden alle mogelijkheden geregistreerd en geanalyseerd om het aantal bezoekers aan je website te vergroten. Afhankelijk van verschillende factoren zoals bijv. de uitwisseling van links, plaatsing van banners op andere websites, e-mailings & nieuwsbrieven e.d. zijn enorm van belang bij de lancering van een succesvolle internet marketingcampagne.

Innova Design vertaalt deze karakteristieken en integreert deze volledig om uw website te verscherpen. Bent u geïnteresseerd om meer te lezen over het inzetten van internet marketing als essentieel belang voor de groei van uw organisatie? Klik hier voor meer informatie.

SEO Consultancy

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Link Building

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Social Media Promotion

Social media promotie is niet meer weg te denken als onderdeel van de totale online strategie.

Google Analytics

Google Analytics vertelt u onder meer hoe bezoekers op uw website zijn gekomen

Keyword & Market Research

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Content Marketing

Een content marketing is het proces van het bedenken, creëren en distribueren van betekenisvolle content voor uw doelgroepen.

Reporting & Analysis

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.

Onsite SEO

Objectively exploit an expanded array of manufa ctured products.