Paginaweergave: 1443

Start je eigen blog en verdien geld met uw hobby.

Uw droomleven wacht op u!

Heeft u altijd uw ideeën met de wereld willen delen?
Meer kostbare tijd door brengen met uw gezin?
Ooit gedroomd van een wereld waar u inkomsten genereert met uw passie?

Innova Design maakt het mogelijk voor u om deze wereld vol vrijheid te ontdekken…

BLOGGEN VOOR VLOGGERS
Neem als vlogger of toekomstige vlogger uw personal brand naar een hoger niveau door het aanmaken van een blog. Bereik meer mensen dan ooit tevoren zonder enige kennis van websites of programmeren.

Begin uw passie om te zetten in woorden op een gebruiksvriendelijke website die door onze specialisten ontworpen is. Breng uw bekendheid naar ongeziene hoogtes door gebruik te maken van onze SEO vriendelijke websites die ook responsive zijn op mobiele apparaten.

Laat uw creativiteit los op onze makkelijk te onderhouden websites die sterk beveiligd zijn. Genereer inkomsten via advertenties en het promoten van producten op je blog.
Geniet van de mooie dingen in het leven door uw personal brand uit te groeien boven alle concurrentie.

Uw leven, volgens uw regels…

Wat heeft u nog te verliezen?

Het enige wat nog tussen u en uw dromen staat is deze voucher.
Start uw eigen blog voor de EENMALIGE prijs van €150!

Paginaweergave: 2040

Altijd wel leuk om informatie te vinden op andere bloggers hun website. Deze kreeg ik vandaag in de mail, en ze heeft een artikel geschreven op haar blog: http://blog.plush-media.com

Dit helpt natuurlijk voor mijn website Innova Design, want als andere website’s met een goede PA en DA een artikel schrijven en jouw website noemen (linken) krijg je namelijk punten bij de zoekmachines. Dit is een onderdeel van linkbuilding.

Haar website blog gaat over Internet Marketing.

Lees haar artikel hier, http://blog.plush-media.com/2018/08/07/innova-design-moves-to-amsterdam/

Paginaweergave: 1034

De content cq. inhoud van een website/drukwerk is één van de belangrijkste succesfactoren voor een bedrijf. De tekst op uw website en bijv. uw brochure moet informatief zijn, maar tegelijkertijd ook uitdagend en leuke om te lezen zodat bezoekers terugkomen voor meer info en het door kunnen vertellen.

Innova zal eerst het vooronderzoek doen hoe uw website doet op het Internet, of als u een nieuwe website wilt maken zal Innova Design een voorstel geven van een SITEMAP. Waarbij u zelf kan beslissen welke pagina’s er gecreëerd moeten worden.

Uw pakket:

  • Voor onderzoek van uw concurrentie / marktonderzoek
  • Trefwoorden suggesties
  • Per pagina in rekening gebracht worden.

Read More

Paginaweergave: 1296

Potentiele klanten en bezoekers zijn elke dag op zoek naar uw produkt of dienst. Als ze een sleutelwoord intypen bij een zoek machine, zullen ze kijken naar de eerste resultaten die opkomen bij de search. Search Engine Optimization (SEO) impliceert de maximalisate van website inhoud en de aantrekking van inkomende links om uw website classificatie te verbeteren. Dit upgrading process word uitgevoerd op een zorgvuldig gekozen lijst van sleutelwoorden en zinnen dat uw klanten hoogstwaarschijnlijk gebruik van zal maken bij het opzoeken van u en uw concurrenten.

Read More

Paginaweergave: 2848

Potentiele klanten en bezoekers zijn elke dag op zoek naar uw produkt of dienst. Als ze een trefwoord intypen bij een zoek machine, zullen ze kijken naar de eerste resultaten die opkomen bij de search. Search Engine Optimization (SEO) impliceert de maximalisate van website inhoud en de aantrekking van inkomende links om uw website classificatie te verbeteren. Dit upgrading process word uitgevoerd op een zorgvuldig gekozen lijst van trefwoorden en zinnen dat uw klanten hoogstwaarschijnlijk gebruik van zal maken bij het opzoeken van u en uw concurrenten.

Read More

Paginaweergave: 1424

In de tegenwoordige concurrende markten, is een website van uw bedrijf het visitekaartje. Wanneer potentiele klanten of partners horen over uw bedrijf en meer informatie willen, zullen ze dat zeker online opzoeken. Door het hebben van een aantrekkelijke en volledig functionerende website, zullen uw klanten dmv het internet direct met u kunnen communiceren, via email of chat, en kunnen zelfs online bestellingen plaatsen voor uw produkten of diensten. Read More

Paginaweergave: 1584

De meest concurrerende markt in de internet wereld is de gok industrie / gambling industrie. De groei van casino, poker en spel sites van de laatste paar jaar, heeft een heel ander perspektief gebracht voor gokken, toevoegend van een link naar spel ervaring dat vroeger niet voor mogelijk werd gehouden. Daarom is het heel belangerijk voor het ontwerpen van een website in deze industrie, gebruik te maken van een design team dat welbekend is met de markt en dat uw spel site altijd een stap verder zal helpen dan de concurrentie, een moeilijke taak in dit soort type industrie.

Read More